X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid – Bayern München, polfinale Lige prvakov

Real Madrid se bo v polfinalu Lige prvakov pomeril za Bayernom iz Münchena, potem ko je bil danes na sedežu UEFA v Nyonu (Švica) opravljen žreb, pri katerem je sodeloval tudi legenda Real Madrida, Luis Figo. Varovanci Carla Ancelottija bodo prvo tekmo igrali na Santiago Bernabeu v sredo, 23. aprila, povratna tekma pa bo na sporedu v torek, 29. aprila, na Allianz Areni.

Bayern München
Aktualni evropski prvaki imajo za seboj izjemno sezono. Imenovanje Pepa Guardiole na mestu trenerja je vneslo še dodatno tekmovalnost v ekipo, ki je sedem krogov pred koncem tudi že osvojila naslov prvaka v nemški Bundesligi.

Vse do polfinala, ko so izločili Manchester United s skupnim rezultatom 4-2, so izgubili le enkrat v Ligi prvakov v tej sezoni in sicer zadnjo tekmo skupinskega dela, ko so se že uvrstili v naslednji krog. Proti Real Madridu imajo pozitivno, potem ko so zabeležili 11 zmag, 2 remija in 7 porazov. Njihov najboljši strelec v Ligi prvakov je Thomas Müller, ki je dosegel pet zadetkov.