X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Štiri zaporedne sezone v polfinalu Lige prvakov

Real Madrid je ponovno v polfinalu Lige prvakov, kar mu je uspelo že četrto sezono zaporedoma. Od leta 2011 naprej je beli balet vsako sezono med štirimi najboljšimi v Evropi. Klub iz španske prestolnice se je tako že 25-krat uvrstila v polfinale najelitnejšega evropskega klubskega tekmovanja, kar je največ med vsemi klubi na stari celini. Poleg tega pa se je že tretjič zgodilo, da so se štiri zaporedne sezone uvrstili v polfinale.

Potem, ko so varovanci Carla Ancelottija izločili nemško Borussio Dortmund, so samo še dva koraka oddaljeni od finala Lige prvakov, ki bo potekal 24. maja v portugalski Lizboni. Ekipa belega baleta ima za seboj izjemno sezono v Evropi, potem ko je končala na vrhu skupine B in je nato v osmini finala in četrfinalu izočila še ekipo Schalkeja in Borussie. Beli imajo tako letošnjo v bilanci Lige prvakov osem zmag, en neodločen izid in en poraz, pri tem pa so najučinkovitejša ekipa v konkurenci 32. ekip.