X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ancelotti četrti neporažen trener Reala do naslova pokala

Dva zadetka Real Madrida na Mestalli sta bila dovolj za to, da so beli ponovno osvojili naslov Copa de Rey, kar jim je uspelo doseči brez enega samega poraza. Njihov rekord je osem zmag in remi, s čimer je Carlo Ancelotti postal že četrti trener Real Madrida, ki je osvojil tekmovanje brez, da bi pri tem izgubil kakšno tekmo.

Prvi trener Real Madrida, ki mu je uspel ta doseže je bil Paco Bru leta 1934, ko so beli v finalu premagali Valencio z 2-1. Nato je bilo potrebno počakati kar 30 leti, da so beli ponovno osvojili naslov na tako spektakularen način. In sicer se je to zgodilo leta 1974 pod taktirko Molownya, čigar ekipa je v finalu do naslova prišla z zmago 4-0 nad Barcelono. Zadnji trener, ki mu je kot zadnjemu pred Ancelottijem uspelo osvojiti naslov prvaka v španskem kraljevem pokalu brez enega samega poraza pa je bil Boskov, ki je leta 1980 osvojil štiri zmage in tri remije. V finalu je Real Madrid premagal Castillo s 6-1.