X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ancelotti

Carlo Ancelotti je spregovoril z novinarji po tekmi proti Levanteju in pri tem pohvalil trenutno formo svojega moštva: “To je bila tekma na katero se je bilo težko pripraviti in smo dobro opravili svoje delo, ko smo pokazali disciplino in osredotočenost. Sedaj imamo čas, da okrevamo in se dobro pripravimo na tekmo v sredo. Za nami je dober niz in ekipa igra zelo dobro.”

“Ni golov brez napora, boja in zbranosti. Vsi so to razumeli in prihajamo v ta trenutku sezone v dobri fizični in psihični kondiciji. Vsi igralci so pokazali, da imamo zelo tekmovalno ekipo. Tisti, ki so igrali manj v prvem delu sezone, so pokazali, da so v dobri formi in da so motivirani. So dobro pripravljeni in igrajo dobro, ko igrajo.”

Cristiano Ronaldo
“Mislim, da je nemogoče storiti več kot je on storil do sedaj. Mora ostati v takšni formi in pomagali bomo, da bo temu tako.”

Menjava Modrića in igralci, ki niso igrali
“Modrić je dobil udarec. Sedaj imamo nekaj dni, da se oceni stanje Bala, Benzemaja, Varana, Ramosa in vseh igralcev, ki so imeli težave. Bale je imel težave z zadnjično mišico in zato raje nismo tvegali. To smo naredili zato, da se izognemo tveganju in ne zaradi rotacije igralcev.”