X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Nov rekord Real Madrida

Real Madrid je Valenciji postavil nov rekord La Lige v doseženih zadetkih. Pet golov proti Levanteju je pomenilo, da so beli na prvih štirih letošnjih gostovanjih La Lige zabili 17 zadetkov, potem ko so pred tem dosegli še 2 zadetka na Anoeti, osem na Riazorju in dva na El Madrigalu. V zgodovini španskega prvenstva do seda še nobeni drugi ekipi ni uspelo doseči toliko zadetkov na prvih štirih gostovanjih v sezoni.

17 zadetkov je skupaj doseglo osem različnih strelcev, kjer seveda izstopa Cristiano Ronaldo, ki je zabil šest zadetkov na treh gostujočih tekmah, ki jih je igral. Portugalcu sledi Chicharito s tremi zadetki, James in Benzema sta dosegla po dva, medtem ko so Bale, Ramos, Modrić in Isco zabili po en zadetek na letošnjih gostovanjih La Lige.

James dosegel 2100 zadetek Reala na gostovanjih
Tekma proti Levanteju pa je bila še na en način rekordna za Real Madrid, ki je postal prva ekipa La Lige, ki je presegla mejo 2100 gostujočih zadetkov od leta 1929, ko se je začela La Liga. Omenjeni mejinik je dosegl James, ki je dosegel četrti zadetek Reala na tekmi.

Real Madrid je dosegel največ zadetkov na gostovanjih v sezoni 2011/12, ko je ekipa zabila 51 zadetkov. Atlético Madrid je ekipa, ki je prejela največ zadetkov s strani belih na domačem igrišču, 125. Tik za Alteticom sledita Athletico (124) in Espanyol (122). Prvi strelec Real Madrida na gostujoči tekmi La Lige pa je bil Morera, ki je bil strelec dveh zadetkov za bele na prvem El Clasicu v La Ligi in sicer je bilo 1-2 proti Barceloni na Les Cortsu.