X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ancelotti

Po zmagi Real Madrida na Anfieldu, je bil Ancelotti razumljivo poln hvale kar zadeva prizadevanja njegovih igralcev in podal pozitivno oceno stanja njegove ekipe: “Smo v dobri formi in v dobri telesni pripravljenosti, zato smo osredotočeni in igramo zelo dobro. V El Clásico gremo v odlični formi in Barcelona bo šla v tekmo prav tako v odlični formi.”

“To je zelo pomembna zmaga, saj smo prikazali zelo dober nogomet v res posebnem vzdušje in proti ekipi, ki je storila vse kar je lahko, da nam je povzročala težave.”

Menjava Cristiana Ronalda
“To ni bilo dogovorjena na začetku, vendar pa smo jo opravili, da bi se izognili težavam. Nisem ga vprašal za menjavo pred samo menjavo. Tega mi ni potrebno storiti. Nemogoče je vprašati igralca, ko je ta na igrišču. Sedaj moramo storiti vse kar je v naši moči, da si opomore od te tekme.”

“Ne vem, če smo v zmagovalnem ciklu. Kaj lahko rečem je, da imamo zelo konkurenčno ekipo in da nam je to tekmovanje lani prineslo veliko sreče. Borimo se, da bi nam enako uspelo tudi letos, vendar pa vemo, da to ni enostavno. Smo polni navdušenja.”

Pristop Liverpoola
“Mislim, da sta na začetku vlogi, ki sta ju igrali Sterling in Balotelli, predstavljali nevarnost za nas. Zelo mi je bila všeč igra Sterling med linijami in me je navdušil. Po treh doseženih golih so postali nekoliko razočarani in to je vplivalo na njihovo miselnost.