X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Benzema zadel na četrti zaporedni tekmi

Karim Benzema je dosegel zadnji gol za zmago s 3-1 proti Barceloni in s tem je Francoz zatresel nasprotnikovo mrežo na štirih zaporednih tekmah. Napadalec je imel izjemen oktober, potem ko je po tekmi proti Ludogorcu dosegel šest golov. Njegovemu golu proti Bolgarom sta sledila dva gola proti Athleticu in Liverpoolu ter sedaj še eden proti Kataloncem.

To sezono je Benzema dosegel osem golov in njegov rekord zaporednih tekem, na katerih je zatresel mrežo v dresu Real Madrida, je tako v njegovem dosegu. Napadalec je v preteklosti v belem dresu že zadel na štirih zaporednih tekmah in sicer je bilo to marca 2011. Ob njegovim trenutnim strelskim nizu je bil trikrat strelec v prvem polčasu in preostale tri v drugem polčasu.

Njegovi drugi goli v tej sezoni
Benzema je osvojil strelsko sezono s svojima goloma proti Córdobi in Baslu. Napadalec je bil kot prvi od igralcev Reala uspešen tako na prvi tekmi La Lige v tej sezoni, kot tudi na prvi tekmi Lige prvakov.