X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cristiano Ronaldo izboljšal svoj rekord

Če je vprašanje, ali je Cristiano Ronaldo v najboljši formi v karieri, je nanj mogoče odgovoriti glede na gole, ki jih je dosegel v tej sezoni. S svojim golom proti Barceloni je sedaj zabil že na enajstih zaporednih tekmah. To je najboljši niz Portugalca, potem ko je pred tem imel niz 10. zaporednih tekem, na katerih je dosegel gol in sicer je bilo v lanski sezoni med februarjem in aprilom.

Da najdemo tekmo, na kateri ni zadel Cristiano, moramo iti nazaj vse do povratne tekme španskega superpokala. Od takrat je zatresel nasprotnikovo mrežo 19-krat na 11. tekmah. Zadevati je začel že na prvi tekmi La Lige v novi sezoni proti Cordobi in je nato nadaljeval proti Atléticu in obisku Basela.

Po njegovi odlični predstavi proti Deportivu (3 goli) in Elcheju (4 goli), je igral na gostovanju proti Villarrealu in Ludogorcu, kjer je spet pustil svoj ​​pečat na igrišču. Pred zadnjima dvema nastopoma proti Liverpoolu in Barceloni, je dodal še hat-trick proti Athleticu ter 2 gola proti Levanteju.

Sedem zaporednih tekem na listi strelcev
Če govorimo samo o La Ligi, je Cristiano Ronaldo dosegel vsaj gol na zadnjih sedmih tekmah. S tem je izenačil tudi rekord Real Madrida, potem ko je to pred njim že uspelo Puskasu, Olmedu, Van Nistelrooyu, Hugu Sánchezu in Olsenu. Vendar pa nikomur od njih ni uspelo doseči takšno število golov, kot jih je dosegel Cristiano na teh sedmih zaporednih tekmah španskega prvenstva, saj jih je Portugalec dosegel kar 15.