X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cristiano Ronaldo dosegel 25 golov iz prostih strelov

Cristiano Ronaldo je proti Eibarju načel mrežo gostov z golom iz prostega strela, pri čemer je bil to njegov 25. gol iz prostega strela, odkar nosi dres belega baleta. Pri tem je iz prostih strelov zadel v treh tekmovanjih, 17 v La Ligi, 7 v Ligi prvakov in 1 v Copa del Rey. Svoj prvi gol iz prostega strela v dresu Real Madrida je dosegel septembra 2009, ko je kar dvakrat zabil proti Zürichu v Ligi prvakov (2-5).

Napadalec Real Madrida še naprej kaže svoje razkošno znanje, tudi ko je govora o neposrednih prostih strelih. Odkar se je Portugalec preselil v Španijo v sezoni 2009/10, je postal najboljši izvajalec prostih strelov v La Ligi. Na svojem računu ima tako 17 golov v španskem prvenstvu, kar je več od Messija (12 golov) in Beñata (7 golov), ki mu sledita.

Nasprotniki
Villarreal in Real Sociedad sta prejela največ golov s strani Cristiana Ronalda iz prostih strelov in sicer je obema ekipama dosegel po tri gole.