X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ancelotti

Carlo Ancelotti je po tekmi analiziral prvo tekmo četrtfinala Lige prvakov na Vicente Calderónu: “V prvem polčasu smo si zaslužili več kot le 0-0. Bilo je fantastično, igrali smo zelo dobro, z velikim karakterjem. Drugi polčas je bil drugačen, Atlético je več pritiskal, imeli smo več težav pri držanju posesti žoge in tekma je bila bolj enakovredna.”

“Rezultat ni najboljši, vendar pa ostajamo samozavestni zaradi tekme, ki smo jo odigrali. Ekipa je v prvem polčasu pokazala veliko kakovosti, zato smo samozavestni pred povratno tekmo.”

Oblak
“Atletico je ena najboljših ekip na svetu v defenzivnem smislu, zato smo imeli težave pri doseganju zadetkov. V prvem polčasu smo igrali res dobro, vendar pa je bil Oblak odličen.”

Pomanjkanje učinkovitosti
“Smo imeli priložnosti, saj so vsi opravili svoje delo odlično v napadu, vsi so se dobro gibali, vendar pa ni bilo pravega zaključka. Moramo ponoviti enako predstavo naslednjo sredo.”

“Moramo se izogniti temu, da bi začeli tekmo, kot smo tisto v Copa del Rey in ponoviti igro iz prvih 45 minut na za celotnih 90 minut.”

Zmago na Bernabéuu
“Moramo se osredotočiti in ponavljam igrati celotno tekmo kot smo igrali prvih 45 minut. Imamo priložnost, da napredujemo doma. In, kot sem že rekel, lahko greš naprej z dvema remijema. Rezultat 0-0 je najboljši od najslabših rezultatov.”

Priložnost Bala
“Oblak se je izkazal. Hitro je prišel iz gola in naredil vse kar je moral: odlično obranil strel.”

Rumeni karton Marcela
“Ima vpliv, saj zato ne bo smel igrati. Bilo je veliko kontaktov na tekmi, a je sodnik dobro opravil svoje delo.”

Napetost
“Nisem videl kaj se je zgodilo med Mandžukićem in Carvajalom, tako da ne morem ničesar reči.”

Varane
“Pepe ni bil popolnoma pripravljen. Varane je odigral zelo dobro, dokazal je da mu lahko popolno zaupam in njegov nastop je bil zelo dober.”

Zamenjava Carvajal z Arbeloo
“Arbeloa ima več kvalitete v zračnih dvobojih od Danija in pri njih je v igro vstopil Raúl García, ki je dober v skoku.”