X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Florentino Pérez & Iker Casillas na Santiago Bernabéuu

photobucket.com

Iker Casillas je in bo vedno bil legenda Real Madrida. Predsedniška loža na stadionu Santiago Bernabéu je bilo mesto poslovilne slovesnosti za najboljšega vratarja v zgodovini kluba. Florentino Pérez in člani upravnega odbora so se udeležili dogodka, ki se je začela s predsednikomi besedami pohvale na račun Casillasa: “Iker si je prislužil naše spoštovanje in naklonjenost v zadnjih 25. letih.”

“Iker je v klub prišel kot devetletnik in ga zapušča kot kapetan ekipe, ki je osvojil vse in ob tem postal ena največjih osebnosti v zgodovini Real Madrida. Najboljši vratar Real Madrida in v zgodovini španskega nogometa odhaja. Iker nas zapušča, ker da je bila njegova želja. Nihče iz Real Madrida ni zahteval, da mora Iker zapustiti klub.”

photobucket.com photobucket.com photobucket.com

Ikerjeve veličine
“Prepričan sem, da bodo navijači in člani Real Madrida še naprej priznavali Ikerja kot res super osebo in enega najpomembnejših igralcev v zgodovini tega kluba. Sam bi si želel za njega, da konča svojo kariero v tem klubu, ampak moram sprejeti njegovo odločitev, saj ga razumem.”

“Delali smo na tem, da dobi slovi, ki si ga zasluži in to se je brez dvoma tudi zgodilo. Ljubimo Ikerja, ga spoštujemo, ga občudujemo in on ve, da mu bodo vrata tega kluba vedno odprta.”

“Iker je veliko prispeval k povečanju našega legendarnega statusa. Zaradi tega je to slovo še toliko bolj boleče in nam prikliče spomine napolnjena z upanjem, razburjenjem, odrekanjem in zgodovinskimi zmagami našega kluba, kakor tudi španske reprezentance.”

photobucket.com photobucket.com

Casillas: “Vedno bom bil ambasador Real Madrida kamorkoli bom šel”
“Hvala za vaše prijazne besede, predsednik. Rad bi se zahvalil medijem, upravnemu odboru in navijačem, ki so prišli na Santiago Bernabéu za ta dogodek. To je moj prvi dan tukaj kot igralec Porta. To je čuden občutek, vendar sem prepričan, da bo prišlo še veliko lepih trenutkov, ki jih bom delil tudi z vsemi navijači Real Madrida.”

“Zahvaljujem se vsem navijačem Real Madrida, vsem tistim, ki so me vedno podpirali. Iskreno mi je žal za vse tiste, ki sem jih razočaral in bi rad to pustil za sabo. Obdržal bom dobre izkušnje. Sedaj sem samo še en navijače Real Madrida več in bom vedno poskušal biti ambasador kluba kamorkoli bom šel. Poskusil bom nositi duh Real Madrida kamorkoli bom šel.”

photobucket.com photobucket.com photobucket.com