X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid 5-0 Betis

photobucket.com

Real Madrid je svoj prvi nastop pred domačimi gledalci v novi sezoni začel s petardo v nasprotnikovi mreži. Navijači so videli skoraj popolno predstavo svojih ljubljencev od samega začetka, potem ko so se med strelce vpisali James (2), Bale (2), enkrat pa je zadel Benzema.

Real je začel tekmo silovito in povratnike v prvo ligo je že v eni prvih akcij načel Gareth Bale. Valižan je že v drugi minuti po prekrasni podaji Jamesa z neposredne bližine z glavo zadel za perfekten začetek obračuna. Beli bi lahko vodstvo povečali že v naslednji minuti srečanja, potem ko je kolumbijski reprezentant še enkrat več odlično podal, a Benzemaju ni uspelo poslati žoge mimo Adana. Lepo je bilo gledati Real, ki je lepo kombiniral ob minimalnem vodstvu in kaj lahko bi bila ta prednost še večja, če bi Cristiano Ronaldo izkoristil katero od priložnosti. Ob uvodnem pritisku pa je zunanji del mreže s precej blagim strelom zatresel še Danilo. Gostje so nato vzpostavili nekaj ravnotežja in Marcelo je z nevarnim štartom ustavil Rubéna Castra, toda glavni sodnik ni zapiskal za najstrožjo kazen. Real se je nato vrnil v igro in po tem, ko sta zagrozila Ronaldo in Marcelo po levi, je z desne strani kazenskega prostora navdušujoče udaril James. Kolumbijec je po precej hitro dosojenem prostem strelu mojstrsko meril z levico in zadel s pomočjo daljše vratnice nekdanjega Realovega Antonia Adána.

Karim Benzema je v prvi akciji drugega polčasa izkoristil idealno podajo Bala in z glavo pokopal vse upe Betisa ter tako dosegel svoj prvi gol po daljši odsotnosti zaradi poškodbe stegenske mišice. Gledalci so nato videli novo spektakularno potezo Jamesa, ki je četrti gol večera zabil po prekrasnih “škarjicah”, ko je najprej sicer slabo meril Toni Kroos. Na drugio strani so imeli gosti v 60. minuti lepo priložnost za znižanje rezultata, potem ko je Raphaël Varane malce nerodno v kazenskem prostoru podrl Jorgeja Molino. Blizu spektakularnemu golu je bil tudi Sergio Ramos, ki je po predložku s strani z novimi “škarjicami” zatresel bližnjo vratnico nekdanjega soigralca. Vendar pa je Keylor Navas mojstrsko ubranil strel Rubéna Castra. V 89. minuti je v mreži Betisa odjeknila petarda, potem ko je Bale zadel z razdalje ob vratnico Betisa.

Stadion: Santiago Bernabeu (Madrid)
Sodnik: Alejandro Jose Hernandez Hernandez
Real Madrid 5-0 Betis
Bale 2., 89., James Rodriguez 39., 50., Benzema 47.
Ruben Castro (Betis) je v 61. minuti zapravil 11-m.

Real Madrid: Navas, Danilo, Varane, Ramos, Marcelo, Kroos (64./Casemiro), Modrić (75./Kovačić), James Rodriguez, Bale, Ronaldo, Benzema (53./Isco).

Betis: Adan, Piccini, Pezzella, Bruno, Molinero (46./Molina), Alvaro Cejudo, Xavi Torres, N’Diaye (81./Petros), J. Vargas, Dani Ceballos (53./Digard), Ruben Castro.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com photobucket.com