X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Sergio Ramos zadel v svojih 11 sezonah La Lige v Realu

S izjemnim golom s škarjicami na Sánchez Pizjuánu je Sergio Ramos odprl svoj strelski račun v sezoni 2015/16. Andaluzijec je do sedaj zatresel 41-krat mrežo nasprotnikov v dresu Real Madrida v La Ligi in je tako dosegel gol za bele v vsaki od svojih 11. sezonah v elitni španski ligi. Njegova strelska pot v La Ligi se je začela proti Malagi decembra leta 2005. Največ golov v eni sezoni pa je dosegel v sezonah 2006/07 in 2007/08, ko je v La Ligi dosegel 5 golov.

Ob upoštevanju vseh tekmovanj je strelski dosežek Sergia Ramosa kot igralec Real Madrida še boljši, saj je skupaj dosegel 56 golov: 41 v La Ligi, 8 v Ligi prvakov, 3 v Copa del Rey, 2 na svetovnem klubskem prvenstvu in 2 v španskem superpokalu. Od teh 56 golov zgodovinsko gledano še posebej izstopata gola v finalu Lige prvakov, ko je beli balet osvojil jubilejno La Decimo ter gol v finalu svetovnega klubskega prvenstva 2014.