X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

C. Ronaldo na 35. tekmah dosegel tri ali več golov

Cristiano Ronaldo podira rekord za rekordom. Hat-trick, ki ga je dosegel ob zmagi nad Espanyolom, se je zgodil na že 35. uradni tekmi, na kateri je dosegel tri ali več golov na eni sami tekmi, odkar igra v dresu Real Madrida.

Najboljši strelec kluba je dosegel tri ali več golov na 29. tekmah La Lige, od tega je na 24. tekmah dosegel hat-trick, na 3. tekmah je dosegel štiri gole in na 2. tekmah 5 golov. Prav tako je tri ali več golov dosegel na 4. tekmah Lige prvakov (na treh je dosegel tri gole in na eni tekmi štiri gole). Nazadnje pa je Cristiano Ronaldo dosegel hat-trick tudi v Copa del Rey in sicer mu je to uspelo na 2. tekmah.

8 golov proti eni ekipi v sezoni
Pet golov na prvi tekmi v gosteh in trije goli Ronalda na domačem Santiagu Bernabeuu proti Espanyolu pomeni, da je Portugalec skupno dosegel osem golov v eni sezoni proti eni ekipi. S tem je izenačil rekorda Telma Zarre iz sezone 1950/51. Ronaldo je tako postal šele drugi igralec v španski ligi, ki mu je v eni sezoni isti ekipi uspelo nasuti kar osem golov.