X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cristiano Ronaldo prejel tretjo nagrado Pichichi

Cristiano Ronaldo je na podelitvi nagrad španskega častnika Marca prejel svojo tretjo nagrado Pichici za najboljšega strelca španskega prvenstva v sezoni 2014/15. Portugalski napadalec, ki je belem dresu v minuli sezoni La Lige zabil 48 golov na 35. tekmah (1,37 gola na tekmo), se je ob prejemu nagrade zvalil vsem, ki so mu omogočili, da je še tretjič v zadnjih petih letih osvojil omenjeno nagrado: “Nagrado posvečam ekipi, trenerju, trenerskemu osebju in vsem, ki so povezani z Real Madridom, saj ne bi dosegel toliko zadetkov brez njihove podpore. Ta trofeja je za ljudi, ki so vsak dan z menoj.”

“Prosim naše navijače, da nas še naprej podpirajo, saj je njihova podpora neverjetna. Mi igralci bomo dali vse od sebe, da bi osvojili lovorike in da bi slavili v Ligi prvakov.”

“V Španiji sem šest let in to je zame najboljša liga na svetu. La Liga je res neverjetna in zelo konkurenčna. V ligi je nekaj zares odličnih igralcev. Privilegij je igrati tukaj in tu želim ostati še nekaj let, vsaj do konca moje pogodbe, nato pa bomo videli, kaj bo prinesla prihodnost.”