X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid 3-0 Villarreal

Goli s strani Benzemaja, Lucasa Vázqueza in Modrića so bili dovolj za prepričljivo zmago s 3-0 proti Villarrealu.

Na stadionu Santiago Bernabeu sta se v okviru 34. kroga Primere Division pomerila Real iz Madrida in Villarreal. Po umirjenem začetku so si prvo priložnost priigrali domačini. V 8. minuti je do žoge na robu kazenskega prostora prišel Karim Benzema in sprožil proti vratom, kjer pa z obrambo ni imel težav Sergio Asenjo. To je bila v uvodnih 20-ih minutah tudi edina omembe vredna priložnost. Gostje so se organizirano branili in Realu niso puščali veliko prostora za pripravo nevarnih napadov. Ko se je že zdelo, da bosta ekipi na odmor odšli brez zadetkov pa je v 41. minuti udaril Benzema. Cristiano Ronaldo je prodrl po levi strani in poslal oster predložek pred vrata rumene podmornice, kjer je slabo posredoval vratar Asenjo in žogo izbil naravnost na glavo Benzemaja, kateremu pa ni bilo težko zadeti za 1-0. To je bil za Francoza še 23 gol v letošnjem prvenstvu. Prejeti gol je goste takoj prebudil saj so že v naslednjem napadu ogrozili Keylorja Navasa. Do strela je prišel Denis Suarez, a je bil vratar belega baleta na pravem mestu. Prvi polčas se je tako končal z vodstvom domačih z 1-0.

Real Madrid je drugi polčas začel tako, kot je končal prvega – s pritiskom na nasprotnikova vrata. V 50. minuti je z roba kazenskega prostora sprožil Luka Modrić, ki pa ni uspel ogroziti Asenja na golu Villarreala. V 69. minuti je Benezma lepo zaposlil Lucasa Vazqueza, ki je stekel proti vratom z desne strani in ob bližnji vratnici presenetil slabo postavljenega Asenja. To je bil že 100. gol Reala v letošnji sezoni La Lige. V 76. minuti pa se je Luka Modrić po podaji Danila dosegel tretji gol večera za Real. To je bilo tudi zadnje dejanje Hrvata na tekmi, saj ga je trener Zinedine Zidane zamenjal z Jamesom Rodriguezom. Do konca srečanja se rezultat ni vel spremenil in Real je prišel do svoje 78. točke v letošnji sezoni. V sodnikovem dodatku je Ronaldo odšepal v garderobo še pred zadnjim sodnikovim žvižgom

Stadion: Santiago Beranbeu (Madrid)
Sodnik: Carlos Clos Gomez
Real Madrid 3-0 Villarreal
Benzema 41., Lucas Vazquez 69., Modrić 76.

Real Madrid: Navas, Danilo, Varane, Ramos, Marcelo, Modrić (79./James Rodriguez), Casemiro, Kroos (73./Isco), Lucas Vazquez (84./Jese), Benzema, Ronaldo.

Villarreal: Sergio Asenjo, Mario Gaspar, Bailly, Bonera, Rukavina, J. dos Santos (62./Samuel), Manu Trigueros (73./Rodri), Bruno Soriano, Denis Suarez, Bakambu, Adrian Lopez (64./Baptistao).