X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

3. piknik Kluba navijačev Real Madrid Slovenija

Pozdravljeni ljubiteljice in ljubitelji nogometa ter seveda Real Madrida!

Po enoletnem premoru se v koledar Kluba navijačev Real Madrid Slovenija vrača tradicionalni piknik Madridist, ki poteka ob koncu sezone. Vsi se verjetno strinjamo, da je ravno konec sezone najboljši termin, da se skupaj spomnimo sezone za nami, naredimo plane za naslednjo, delimo izkušnje iz tekem in druženj ter se skupaj poveselimo.

Zato smo se odločili, da bo piknik vsako leto zadnjo soboto v juniju. Letos je termin piknika v soboto, 25. junij 2016, od 14.00 ure naprej. Z željo, da poizkušamo piknik približati vsem Madridistam po Sloveniji, smo sprejeli, da se bodo lokacije menjavale. Letos bo legendarne Farovce pri Slovenski Bistrici zamenjala Turistična kmetija Obolnar na Čatezu pri Trebnjem. Jezero bo zamenjal bazen, zraven je nogometno igrišče, kjer boste lahko pokazali svoje nogometne veščine, poleg tega pa je dovolj prostora tudi za še katero drugo športno aktivnost. V kolikor bo slabo vreme (a držimo pesti za sonce) je na lokaciji piknika tudi kozolec, kjer bomo lahko pod streho, v kaminu bo žar mojster skrbel, da trebuščki ne bodo prazni in ne skrbite – tudi pijače bo v izobilju, tako brezalkoholne za malo mlajše, kot tudi alkoholne za nekoliko starejše.

Najpomembnejša stvar, ki je tudi že tradicionalna, je ta, da je piknik za člane Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – BREZPLAČEN. Ker ga lansko leto nismo uspeli organizirati, imajo poleg članov iz leta 2016, piknik brezplačen tudi člani, ki so poravnali članarino za leto 2015. Seveda pa to ne pomeni, da ne smete povabiti prijateljev, ki jim srce bije za beli balet. Tudi oni so več kot dobrodošli, le ob prihodu morajo poravnati simbolično ceno 10 €.

In to še ni vse! Kot je že v navadi, bomo tudi na 3. pikniku Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia med vsemi udeleženci piknika izžrebali srečno dobitnico ali dobitnika, ki mu bo društvo podarilo povsem nov dres Real Madrida.

Naj razveselimo vse tiste, ki se boste želeli družiti z nami dolgo v noč ali pa ste iz bolj oddaljenih koncev male Slovenije. Na voljo je namreč možnost kampiranja, tako da se boste lahko odpočili ali pa prespali do jutra. Vse kar potrebujete za spanje prinesete s seboj. Lahko prinesete šotor, spalno vrečo ali blazino za spanje, odločitev je povsem vaša. V primeru slabega vremena pa bo omogočeno tudi spanje v tamkajšnjih prostorih športnega društva (spalko imej vseeno s seboj).

Prijava na piknik KNRMS
Za vse člane Kluba navijačev Real Madrid Slovenija je piknik brezplačen, vendar pa morate svojo udeležbo člani potrditi preko OBRAZCA ZA PRIJAVO NA PIKNIK do SREDE 22.06.2016. V primeru, da ste se prijavili in se zaradi drugih obveznosti ne udeležite piknika, nas morate o tem obvesti najkasneje do SREDE 22.06.2016 preko elektronske pošte info@realmadrid.si. V nasprotnem primeru je članom KNRMS odvzeta možnost koriščenja BREZPLAČNEGA piknika ob naslednjem skupnem druženju, zaradi že nastalih stroškov.

Dres code: Pri tem vas bi prosili, da ste zaradi skupinskega fotografiranja, če je le mogoče oblečeni v barve Real Madrida ali da imate s seboj navijaške šale Kluba navijačev Real Madrid Slovenija, ali Real Madrida.

Kako do Turistične kmetije Obolnar?
Ker je sama lokacija nekaj kilometrov izven Trebnjega, smo vam v spodnji povezavi pripravili zemljevid poti od samega avtocestnega izvoza Trebnje – Zahod, do same Turistične kmetije Obolnar.
Zemljevid od izvoza z AC

Je torej se kakšna ovira? Mislimo, da ne. Zato se vidimo 25. junija ob 14:00 na Čatezu pri Trebnjem.

HALA MADRID Y NADA MAS

Ekipa Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia