X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Drogba: “Cristiano si zasluži, da osvoji Zlato žogo”

Didier Drogba, ki je trenutno igra za ekipo Montreal Impact, je včeraj po treningu obiskal igralce Real Madrida v Montrealu. Napadalec iz Slonokoščene obale je pred pogovorom z mediji Real Madrida naprej klepetal s člani moštva in trenersko ekipo. Drogba, ki ima za seboj dolgo kariero, v kateri je osvojil Ligo prvakov in štiri naslove Premier League, je ob tem pohvalil Cristiana Ronalda: “Igral sem proti Cristianu v finalom Lige prvakov leta 2008, ko je naslov osvojil Manchester United. Je pravi vodja in zasluži si, da osvoji Zlato žogo po svojih odličnih predstavah, tako v dresu Real Madrida kot portugalske. Čeprav ni bil na igrišču ob zadnjem žvižgu, je bil on še vedno glavni razlog zakaj so prišli tako daleč.”

“Za Montreal Impact je zelo pomembno, da Real Madrid trenira tukaj, glede na zgodovino kluba. Pomembno je, da vidimo, kako tako velik ekipa opravlja svoje delo. Proti Real Madridu sem večkrat igral, z Marseillu in Galatasarayom pa in sem igral tudi Zidaneu. Real Madrid je res velik in prestižen klub. V čast mi je, da je tukaj.”

Njegov čas v Montrealu
“Dokazuje se, da je to čudovita izkušnja, potem ko sem igral v Evropi in Aziji. Vedno sem želel igrati v MLS. To je veliko mesto in dejstvo, da je uraden jezik francoski mi je prav tako v pomoč. Ljudje so zelo prijazni in sam resnično uživam v mestu. Obstajajo evropski klubi, ki nimajo niti primerljivih vadbenih objektov, temu kar imamo tukaj in je pomembno, da napolnimo stadion vsak konec tedna.”