X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Isco, 150 tekem za Real Madrid

Isco je začel tekmo evropskega superpokala na stadionu Lerkendal v prvi postavi, kar je bil njegov 150. uradni nastop kot igralec Real Madrida. Omenjen jubilej je obeležil na prav poseben način, z osvojitvijo naslova evropskega super pokala. Vezist iz Malage igra svojo četrto sezono v klubu, potem ko je debitiral v belem dresu 18. avgusta 2013. Takrat je na Santiago Bernabéuu dosegel tudi zmagoviti gol za zmago 2-1 nad Betisom.

Njegovih 150 tekem v belem dresu je sestavljenih iz igranja v šestih tekmovanj: La Ligi (97 tekem), Ligo prvakov (34 tekem), Copa del Rey (14 tekem), svetovnega klubskega prvenstva (2 tekmi), evropskega super pokala (2 tekmi) in španskega super pokala (1 tekma).

Zavidljivi dosežki
V teh treh letih je kot Madridista zmagal na 111 tekmah, pri tem pa je dosegel 22 golov. Ob tem pa je z ekipo osvojil dva naslova evropska super pokala, 2 naslova Lige prvakov, naslov svetovnega klubskega prvaka in naslov Copa del Rey.