X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Betis 1-6 Real Madrid

Real Madrid je zabeležil visoko zmago na gostovanju, potem ko so zadeli Varane, Benzema, Marcelo, Cristiano Ronaldo in dvakrat Isco.

Beli balet je povedel že v eni prvih akcij, Toni Kroos je našel Raphaëla Varana, ki je nadomeščal dlje časa odsotnega kapetana Sergia Ramosa, Francoz pa za vodstvo ni grešil. Cristiano Ronaldo bi lahko v šesti minuti že odločil tekmo, a je Portugalec z nekaj metrov poslal žogo prek vrat že premaganega nekdanjega soigralca Antonia Adana. Gareth Bale je nato zatresel vratnico, podajal je Marcelo, žoga pa se je srečno od Adana odbila v kot. Betis si je drugi zadetek zabil kar sam: izkušeni Joaquin Sanchez je preigraval tam, kjer se ne sme, tudi Adan pa ni storil dovolj, da bi po še eni podaji Kroosa preprečil zadetek Karimu Benzemaju. V 40. minuti je zadel še Marcelo, potem ko si je Brazilec po strelu Benzemaja ustavil žogo in jo s polvolejem poslal mimo Adana. Četrti zadetek Reala je padel v 45 minuti, ko je po bliskovitem protinapadu zadel Isco, ko so beli izpeljali fantastično akcijo preko Benzemaja, Ronalda in Pepeja. Že prej bi sicer lahko znižal Ruben Castro, a zapravil priložnost po akciji Joaquina. Rezultat polčasa je bil tako 4-0 za Real.

Ruben Castro je bil dvakrat nevaren tudi na začetku drugega polčasa, nato pa je Betis znižal. Napako je storil Pepe in Alvaro Cejudo je po lepi kombinaciji prišel sam pred Keylorja Navasa in natančno zadel. Real je hitro odgovoril: v 62. minuti je fantastično še enkrat zadel Isco, ki je po predložku Ronalda neubranljivo meril povsem v zgornji kot vrat nekdanjega vratarja Reala, Adana. Zabavi se je v zadnjih minutah pridružil še Ronaldo, ki je z desnico uspel matirati nekdanjega soigralca ter postavil končni rezultat 1-6 za Real Madrid.

Stadion: Benito Villamarin (Sevilla)
Sodnik: Jesus Gil Manzano
Betis 1-6 Real Madrid
Cejudo 55.; Varane 4., Benzema 31., Marcelo 39., Isco 45., 62., Ronaldo 78.

Betis: Adan, Piccini, Mandi, Pezzella, Durmisi, Brašanac (46./Zozulja), Petros, Martin (67./Dani Ceballos), Joaquin, Alex Alegria (46./Alvaro Cejudo), Ruben Castro.

Real Madrid: Navas, Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo, Kovačić (65./Vazquez), Kroos, Isco, Bale (79./Asensio), Benzema (75./Morata), Ronaldo.