X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Zinedine Zidane FIFA The Best najboljši trener leta 2017

Zinedine Zidane je v Londonu na gala prireditvi prejel prestižno nagrado Mednarodne nogometne zveze (FIFA) The Best za najboljšega trenerja leta 2017. Francoski trener belega baleta je v glasovanju tako prehitel Italijana Massimiliana Allegrija (Juventus) in njegovega rojaka Antonia Conteja (Chelsea). Trener Real Madrida je v pretekli sezoni postal prvi trener, ki mu je uspelo obraniti naslov Lige prvakov, prav tako pa je popeljal bele do naslova v La Ligi, na svetovnem klubskem prvenstvu ter do naslova evropskega superpokala.

Polet tega pa je v tej sezoni ekipo belega baleta popeljal do drugega zaporednega naslove evropskega superpokala in španskega superpokala. Zmagovalca nagrade FIFA The Best za najboljšega trenerja leta so izbrali kapetani in selektorji nacionalnih reprezentanc, novinarji, ki so pokrivali vsako od reprezentanc in registrirani uporabniki spletne strani FIFA.com z vsega sveta.

Zidane: “Hvala Real Madridu”
“Antonio in Maximiliano, ta nagrada je delno tudi vajina. Sam sem jo res osvojil, vendar pa sta bila tudi vidva odlična. Kot prvo se želim zahvaliti ženi in resnično te imam rad. Družine so posebne stvari. Rad bi se zahvalil Real Madridu, ker mi daje priložnost, da treniram te igralce in zahvaljujem se vam, mojim igralcem. Najlepša hvala.”