X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid danes še zadnjič treniral pred jutrišnjo tekmo

Real Madrid danes še zadnjič treniral pred jutrišnjo tekmo; Marcelo treniral ločeno od ekipe

Pred Real Madridom je samo še devet tekem v boju za naslov prvaka španskega prvenstva, zato si sedaj ne more privoščiti poraza, če želi na koncu tudi uspeti. Zaradi tega so tudi danes še trenirali in sicer zadnjič pred tekmo proti Valladolidu na Santiago Bernabéu. Na treningu sta manjkala Daniel Parejo in Jordi Codina, medtem ko je Marcelo nadaljeval s treningi na igrišču, vendar ločeno od ekipe.

Treningi v tem tednu so se zaključili, tako sedaj ni več časa za priprave na igrišču, tako bodo igralci Real Madrida naslednjič stopili na igrišče že jutri ob 17:00, ko se bodo pomerili proti Valladolid. Tako so še zadnjič danes zjutraj trenirali na Valdebebasu, saj nikakor ne želijo tekmo prepustiti naključju, kajti zmaga na tekmi je ključnega pomena za dosego njihovih ciljev v prvenstvu, kjer šteje le zmaga.
Kljub temu, da je Real v takšnem položaju kot je, je zagotovo zelo pomembno, da so vezi med vsemi člani ekipe dobri, kar pa pri Real Madridu seveda so. Samo če pogledamo igralce pred začetkom treninga, tako vidimo, da se med seboj šalijo, klepetali, …. Vse to pa vodi k zmagam na vsaki tekmi, kar je trenutno zelo pomembno, če želijo zmanjšati razliko šestih točk za vodilno ekipo.
Če je imel Juande Ramos na petkovem treningu na igrišču vse svoje igralce, pa jih je imel na zadnjem treningu ”samo” triindvajset, saj sta manjkala Daniel Parejo, ki je treniral sam znotraj vadbenih prostorov in Jordi Codina, ki se ni počutil najbolje. Če so med tednom bili trije igralci, ki niso opravili vseh treningov z ekipo, sta dva od teh, Robben in Pepe, v četrtek že trenirala v enakem ritmu kot preostali del ekipe. Nizozemec je, kot je videti, popolnoma okreval po poškodbi mišice na desni nogi, ki jo je staknil na reprezentančnih tekmah in ki mu je preprečevala, da bi celoten teden treniral normalno. Prav tako je okreval Pepe, ki je pred tem opravil poseben trening okrevanja, zaradi velikega števila tekem, ki jih je v zadnjih tednih odigral za Real Madrid in Portugalsko reprezentanco.
Sicer pa je tudi danes, podobno kot že včeraj bila v ospredju ponovno žogo, po krajšem segrevanju, so trening nadaljevali pod vodstvom Marcos Alvareza, kjer pa ni bilo Marcelo, ki je nadaljevala s treningi na igrišču, vendar ločeno od ekipe in pod budnim očesom Jordi Garcie. Brazilec še vedno ni okreval po poškodbi leve stegenske mišice, zaradi česar bo tudi izpustil tekmo proti Valladolidu.

Slika Slika Slika