X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Klub navijačev Real Madrid Slovenija
Peña Madridista Eslovenia

Naše druženje na različnih forumih se je začelo že leta 2004, na forumu največjega slovenskega nogometna portala. Potem smo se navijači Reala nekaj časa zadrževali na brezplačnem forumu, ki ga lahko še vedno najdete tukaj: http://realmadrid.eurogoo.com/. Leta 2008 pa se je naša skupnost preselila na spletno stran http://www.realmadrid.si, kjer se nahajamo še danes. Leta 2012 se je končno zgodilo. Uradno društvo Klub navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia je odprl svoja vrata.

photobucket.com photobucket.com

Zakaj smo se odločili ustanoviti uradno društvo? Zaradi tega, da promoviramo Real Madrid v Sloveniji, v Evropi in svetu. Še bolj pomembno zakaj, pa je zato, da se navijači društva dobimo ob pijači, na pikniku, skupaj potujemo na tekme Real Madrida ter da se družimo in spletemo prijateljske vezi. V imenu naše skupnosti smo zmagali na dveh turnirjih navijačev tujih klubov v Sloveniji, večkrat smo izdelali večjo količino oblačil z našim prepoznavnim znakom. V preteklosti smo organizirali izlete v Madrid, München, Milan, Torino, Zagreb, Plzen,... Člani našega navijaškega društva so si ogledali praktično vse pomembne tekme (La Liga Campeones 2012, finala Lige prvakov 2014, 2016, 2017, 2018 in ostale evropske ter španske tekme) in dogodke Reala v preteklih sezonah, zato smo se leta tudi leta 2012 odločili, da temelje na katerih smo v preteklosti gradili, nadgradili in poskušali narediti nekaj tudi za še večjo prepoznavnost naše skupnosti v Sloveniji in drugod po Evropi. Verjetno se vsi sprašujete kaj Vam prinaša članstvo v našem društvu. Tukaj je nekaj ugodnosti, ki smo jih uspeli za vse člane pripraviti do sedaj…

photobucket.com imgur.com

Vsak, ki se pridruži društvu, dobi ob tem enega od artiklov dobrodošlice, resnično izjemno člansko izkaznico, ki jo je kreiral naš uporabnik na forumu Villalonga, posodobil pa Mičo, realmadrid.si mail naslov (domensko končnico realmadrid.si – preusmeritev), s katerim boste lahko promovirali našo skupnost in klub za katerega navijate, vaše članstvo pa bo jasno vidno na forumu, na katerem bodo vsi člani društva označeni s posebno modro barvo. Seveda smo za Vas uspeli pripraviti tudi ugodnosti glede nakupa najpomembnejšega navijaškega rekvizita: dres Real Madrida lahko naročite s popustom samo za člane KNRMS-PMESLO. Si želite skupaj z enako mislečimi ogledati tekmo Reala v Madridu? Ni problema. Enkrat letno organiziramo izlet v Španijo. Za vse tiste, ki ne najdete prijateljev s katerimi bi potovali, se lahko organizira tudi vodeni izlet – ogled znamenitosti, rezervacija letalskih kart, prenočišč, nakup kart za tekmo; vse Vam organizira Klub navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia. In ker smo navijaška skupnost, se moramo seveda družiti – za vse člane je enkratna udeležba na pikniku brezplačna. Prav tako bomo na začetku vsakega koledarskega leta, med vsemi aktivnimi člani, izžrebali srečnega nagrajenca, kateri bo prejel poljuben originalni dres Real Madrida. Vsak član lahko zaprosi za vstopnice. za ogled tekme na znamenitem stadionu Santiago Bernabeu. Trudimo se pridobiti čim več popustov in ugodnosti za naše člane, tako, da upamo, da Vam bomo v bližnji prihodnosti lahko ponudili še kakšno ugodnost več.

photobucket.com photobucket.com

photobucket.com photobucket.com

24.4.2013 bo za vedno izstopal med ostalimi dnevi v letu, saj smo v Klubu navijačev Real Madrid Slovenija po daljših prizadevanjih in neizmerni želji, prejeli uradni dokument s strani Real Madrida, s katerim smo postali uradni navijaški klub Real Madrida. S ponosom Vas zato obveščamo, da smo dobili uraden naziv Peña Madridista Eslovenia. Večkrat na leto organiziramo tudi nagradne igre med člani. Se sliši dobro? Močno upamo. Pridruži se nam tudi ti.

 

Več informacij dobite na e-mail naslovu info@realmadrid.si.

Osnovni podatki:

Ime: Klub navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia
Krajše ime: Klub navijačev RMS
Naslov: Gorica pri Raztezu 8, 8280 Brestanica
E-pošta: info@realmadrid.si 
Splet:
www.realmadrid.si
Matična št.:
4040392000
Davčna št.:
32354142
Št. TRR:
6100-0000-3489-340 (Delavska hranilnica)

Organi društva:

Predsednik: Marko Sotošek
Sekretarka: Sonja Živič
Blagajnik: Mitja Muzek
Izvršilni odbor: Marko Sotošek, Sonja Živič, Mitja Muzek, Gašper Mlakar, Klemen Deželak, Srečko Kosec, Luka Jesih, Jani, Dugonik, Primož Fideršek, Rok Pilko
Nadzorni odbor: Rok Režek, Domen Homec, Matic Sitar
Častno razsodišče: David Bračun, Matic Dugonik, Lidija Dajčman

photobucket.com

photobucket.com

Vsi tisti, ki še niste člani našega kluba navijačev in bi to radi postali, si preberite na tej spletni strani kako se nam pridružite.