X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

FAQ vprašanja

1. Kaj pomenijo kratice KNRMS in PMESLO?
Kratica KNRMS pomeni Klub navijačev Real Madrid Slovenija, medtem ko kratica PMESLO pomeni Peña Madridista Eslovenia.

2. Kako postanem član KNRMS – PMESLO?
Član KNRMS – PMESLO postaneš tako, da izpolniš obrazec na http://realmadrid.si/klub-navijačev/pristopna-izjava, poravnaš članarino na TTR za tekoče leto in pošlješ podpisano pristopno izjavo na naslov, ki je naveden v prejetem elektronskem sporočilu.

3. Kdaj mi poteče članstvo v klubu?
Članstvo v KNRMS – PMESLO ti poteče naslednje leto istega meseca, v katerem si plačal članarino. Torej, če plačaš članarino v mesecu februar, ti članstvo poteče naslednje leto, v mesecu februar.

4. Kaj pomeni aktivno članstvo SIEMPRE MADRIDISTA v KNRMS-PMESLO?
Aktivno članstvo SIEMPRE MADRIDISTA pomeni, da vsak član, vsako leto, redno poravna članarino in tako koristi ugodnost popusta pri plačilu članarine. Član, ki več kot eno leto ni poravnal članarine izgubi status v članstvu SIEMPRE MADRIDISTA.

5. Koliko znaša članarina?

V letu 2023 je bil s strani upravnega odbora sprejet sklep o višini zneska članarine za vse člane. V nadaljevanju lahko preverite koliko znaša članarina za posameznega člana.

  • Novi člani, kateri se prvič včlanjujejo v naše društvo, morajo poravnati letno članarino v znesku 35€. Član, kateri se včlani v naše društvu pridobi status t. i. članstva SIEMPRE MADRIDISTA. V naslednjem letu, ko član podaljša članarino, le ta znaša 25€ 
  • Člani, kateri redno podaljšujejo članarino, so člani tako imenovanega članstva SIEMPRE MADRIDISTA. To pomeni, da morajo ti člani, v tekočem letu, poravnati članarino v znesku 25€.
  • Člani, kateri članarine ne plačujejo redno, vendar so že bili člani društva v preteklosti, torej člani z eno ali več letno prekinitvijo t. i. članstva SIEMPRE MADRIDISTA, ob ponovnem podaljšanju članstva znaša članarina 30€.

6. Kdo se lahko včlani v klub KNRMS – PMESLO?
V klub se lahko včlani vsakdo, ki je dopolnil 15 let.

7. Ali lahko koristim ugodnosti, katere ponuja klub, v kolikor nisem član KNRMS – PMESLO oziroma mi je poteklo članstvo?
Ne, članstvo v KNRMS – PMESLO moraš obnoviti vsako leto, v kolikor želiš koristiti ugodnosti, ki jih ponuja društvo.

8. Ali je KNRMS – PMESLO priznan kot uradni navijaški klub Real Madrida?
Da, Klub navijačev Real Madrid Slovenija je uradni navijaški klub Real Madrida, znan pod nazivom Peña Madridista Eslovenia. V družino Real Madrid je bil sprejet z dnem 24.4.2013.

9. Ali imam kot član kluba možnost nakupa vstopnic za tekmo Real Madrida preko KNRMS – PMESLO ?
Da, kot uradni navijaški klub lahko oddamo prošnjo za nakup vstopnic, vendar je potrebno upoštevati vse pogoje za nakup vstopnic, katere si lahko preberete na spletni strani http://realmadrid.si/klub-navijacev/vstopnice-za-tekme-rm/.

10. Ali KNRMS – PMESLO organizira skupinske oglede tekem Real Madrida?
Da, klub KNRMS-PMESLO organizira skupinske oglede tekem, tako v Madridu na stadionu Santiago Bernabéu, kot tudi drugje po Evropi. Organizacijo tekem klub sprotno objavi na svoji spletni strani ali člane obvesti po elektronski pošti.

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na info@realmadrid.si.