X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Drugi trening v tednu: Codina in Sneijder trenirala na igrišču

Shrani.si


Real Madrid nadaljuje s pripravami na naslednjo tekmo, ki jo bodo odigrali v soboto ob 22:00 proti Recreativo Huelva na njihovem štadionu Nuevo Colombino. Za Madridiste, ki so danes opravili drugi trening v tednu, na tej tekmi šteje samo zmaga, če želijo še naprej pretiti na napako vodilne ekipe. Tudi danes je bila večina treninga namenjena kondicijski pripravljenosti, kjer pa je bila glavna novica, povratek dveh igralcev na igrišče in sicer Sneijderja in codine, ki sta včeraj trenirala v telovadnici, danes pa sta prvi del opravila s soigralci, nato pa sta nadaljevala trening ločeno od ekipe, vendar na igrišču.

Novo jutro, ko so igralci Real Madrida nadaljevali s pripravami na tekmo, kjer bo ponovno veliko na kocki. Niz Juande Ramosa, torej zmage, se mora nadaljevati, če želijo še naprej v Španiji dihati za ovratnik vodilni ekipi ter s tem upati na naslov prvaka. Za dosego tega, pa je potrebno doseči novo zmago proti Recretivu. Iz tega razloga in zato, ker je poleg tega v igri tudi izenačenje rekorda, ki je bil dosežen v sezoni 1960/61, kjer je ekipa ni bila poražena kar šestnajst tekem zapored, prav tako pa se lahko izenačijo po število zaporednih zmag na gostovanju, trenuten rekord je 7 zmag, do katerega jim manjka prav tako samo ena tekma.

Dež, ki je padel v španski prestolnici zjutraj je pozdravil igralce na drugem treningu v tednu na Valdebebasu. Igralci in trenersko vodstvo so počasi prihajali na igrišče, kjer so nato nadaljevali s pripravami na tekmo na štadionu Nuevo Colombino. V drugem treningu v tednu, je imel Juande Ramos na igrišču vse igralce, razen Daniel Pareja, ki je še vedno na pripravah s špansko reprezentanco do 21 let, ki se bo dvakrat pomerili z izbrano vrsto Egipta (prva tekma se je končala z rezultatom 0-2 za Španijo, kjer je Realov igralec odigral petnajst minut).

Glede na to, da je sobotna tekma vse bližje, se s tem povečuje tudi intenzivnost opravljenih treningov. Juande Ramos se zaveda, da je kondicijska pripravljenost v tem delu sezone ključnega pomena za dosego dobrih rezultatov. Tako so bile prve minute treninga namenje prav temu, kjer pa ni bilo prisotne žoge. Po nekaj minutah teka, ki ga je opravila celotna skupina igralcev, sta se Casillas in Dudek ločila od ekipe ter nadaljevala trening pod vodstvom Pedra Jara. Pri tem delu treninga pa ni bilo še tretjega vratarja, Codine, saj canterano še vedno okreva po fizižnih težavah, ki so se pojavile prejšnji konec tedna in zaradi česar je danes prvič ta teden opravil del treninga s soigralci na igrišču. Ob njem pa je prav tako prvič ta teden, treniral Wesley Sneijder, ki se je lažje poškodoval na zadnji tekmi, zaradi česar je tudi v drugem polčasu zapustil igro.

Večina igralcev je tako opravila vrsto vaj, kjer se izboljšajo eksplozivnost igralcev ter reakcijske sposobnosti. Medtem pa sta Codina in Sneijder poleg trenrja Jordi Garcije tekla okoli igrišča.

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si