X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Michel Salgado po sezoni odhaja v Al-Rayyan?

Po poročanju madridskega športnega časnika ASa, se bo dolgoletni nogometaš Reala Michel Salgado po letošnji sezoni preselil v Katar, k tamkajšnjem prvoligašu Al-Rayyan, s katerim bo podpisal 3. letno pogodbo, v vrednosti 10 mio €. Salgado ima sicer pogodbo z Realom podpisano do leta 2011, vendar je pričakovati, da ga bo klub spustil v Katar brezplačno.

Al-Rayyan je klub, kjer je pred leti igral tudi bivši kapetan Reala in soigralec Salgada Fernando Hierro, ki je v Katar prišel leta 2003 pravtako iz Reala, vendar je v Al-Rayyanu ostal samo eno sezono, saj se je leta 2004 preselil v Anglijo k Boltonu, kjer je tudi sklenil svojo bogato karijero. Hierro pa ni edini znani nogometaš, ki je igral za ta Katarski klub, tam so igrali tudi že Emile Mpenza, pa brazilca Sonny Anderson, katerega poznamo iz časov, ko je igral za španski Villareal in bivši Milanov igralec Roque Junior, brata dvojčka Ronald in Frank de Boer, Salamon Olembe, Sabri Lamouchi in še nekaj drugih znanih igralcev je igralo za ta klub, v katerem pa je še vedno Ricardinho, ki je v Evropi nazadnje igral za turški Bešiktaš.