X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Tretji trening v tednu: Sneijder in Codina trenirala z ekipo

Shrani.si

Dve finali, dve zmagi ter še osem do konca prvenstva, kjer si Real Madrid ne sme privosščiti spodrsljaja.  Prvo, od teh osmih final, bo že v soboto ob 22:00 proti Recreativo de Huelva. Wesley Sneijder med tem lepo napreduje s okrevanjem in si prizadeva, da bo tudi sam zaigral na tej tekmi. Nizozemec se je danes skupaj s Codino vrnil na trening s soigralci, potem ko sta včerajšnji trening opravila ločeno od njih. Po dveh predhodnih treningih, kjer je bila v ospredju kondicijska pripravljenost, je bila tokrat v ospredju žoga.

Tretji trening v tednu na Valdebebasu, kjer je Real Madrid nadaljeval s pripravami na še eno pomembno tekmo, ko se bodo beli pomerili proti Recreativo de Huelva na štadionu Nuevo Colombino, kjer imajo varovanci Juande Ramosa edini cilj – osvojiti nove tri točke in tako še naprej loviti vodilno ekipo prvenstva.

Če sta bila prva dva treninga v tednu namenjana predvsem kondicijski pripravljenosti igralcev, pa je na tretjem treningu žoga na veselje igralcev, le prišla v ospredje. Po tem, ko so nekaj minut pred enajsto uro dopoldan prišli igralci na igrišče Valdebebasa, so prvih nekaj minut izrabili za klepet, kjer je ponovno bilo slišati kar nekaj šal. Skoraj istočasno kot igralci, so na igrišče skupaj prišli tudi Juande Ramos, Pedro Jaro in Jordi Garcia. Strateg Madrid je bil še posebej pozoren do svojih igralcev na tem treningu, med drugim je nekaj minut klepetal s kapetanom, Raúl Gonzálezom, Gutijem in Royston Drenthejem.

Četrtkov trening je bil zaznamovan s prisotnostjo dveh igralcev na igrišču, Wesley Sneijderja in Jordi Codine. Čeprav sta se oba pojavila na igrišču že na včerajšnjem treningu, pa včeraj nista trenirala skupaj z ekipo, ampak ločeno po posebnem programu. Kot je bilo videti na današnjem treningu, sta oba sedaj že pozabila na težave, ki so ju pestile, saj sta trening opravila enak trening kot preostala ekipa in to brez težav. Posebej vprašljiv in zaskrbljajoč je bila poškodba pri Sneijderju, saj je bila po tekmi proti Valladolidu bojazen, da gre za težjo poškodbo mišice na desni nogi, vendar zaenkrat kaže, da le ni temu tako.

V prvem delu sezone se je zdelo praktično nemogoče, da bi lahko videli takšno stanje oz. števila igralcev, ki so trenirali na Valdebebasu, saj so ekipo Reala pestile številne poškodbe, vendar pa trenutno ni poškodovanega igralca, če odmislimo tiste tri igralce, ki so že zaključili letošnjo sezono. Tako je danes na igrišču bilo štiriindvajset igralcev, kjer je manjkal samo mladi Daniel Parejo, ki je na pripravah s špansko reprezentanco do 21 let, ki bo odigrala še drugo tekmo proti reprezentanci Egipta v Kairu. Tako so vsi razpoložljivi igralci začeli trening s segrevanjem, preden so se razdelili v skupine in nadaljevali trening z žogo.

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si