X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Na zadnjem treningu pred sobotono tekmo manjkal samo Parejo

Shrani.si

Ekipa je pripravljena, saj je na zadnjem treningu treniralo vseh 24 igralcev, edini, ki je bil odsoten, je bil Dani Parejo, ki je v četrtek odigral še drugo prijateljsko tekmo s poansko reprezentanco do 21 let proti Egiptu v Kairu. Preostali del ekipe je sto odstotno pripravljen, da zaigrajo ne štadionu Nuevo Colombino, kamor gredo vsi z mislijo po novi zmagi.  Na zadnjem treningu v tednu, seveda za zaprtimi vrati, sta Sneijder in Codina že drugi zaporedni dan trenirala z ekipo.

Na četrtem in zadnjem treningu v tednu, je ekipa Real Madrida trenirala na Valdebebasu za zaprtimi vratami ter tako opravila še zadnji test pred sobotno tekmo (22:00) proti Recreativu. Edini cilj Juande Ramosa in njegovih varovancev je nova zmaga v prvenstvu na prvem od zadnjih osmih final. Pomembne so samo tri točke, če želijo še naprej upati na končno slavje v prvenstvu, kjer pa je nekaj odvisno tudi od konkurentov iz Barcelone.

Na prvih dveh treningih v tednu je bila v glavnem v ospredju kondicijska pripravljenost, v četrtek pa je  žogo končno dobila prednost, saj so se začele taktične priprave na tekmo na štadionu Nuevo Colombino. Tudi petkov trening je bil zelo podoben četrtkovemu, tako so ob 11. uri dopoldan igralci prišli na igrišče.  Torres se je pogovarjal z Metzelderjem, Sneijder se je šalili z Robbenom, Pepe in Marcelo sta bila nasmejana kot ponavadi … ko sta na igrišče skupaj prišla Juande Ramos in Marcos Alvarez.

Z vsemi pripravljenimi igralci se je trening začel pod vodstvom Jordi Garcije, ki je kot je že navada za začetek ukazal tek. Kasneje so nadaljevali z različnimi vajami za dodatno segrevanje mišic, preden so trening nadaljevali z žogo., kako bi bilo lahko tudi drugače. Juande Ramos se vseskozi dajal napotke za taktične posavitve, ki jim bodo prišle prav na sobotni tekmi.

Na zadnjem treningu, sta Jordi Codina in Wesley Sneijder, še enkrat več dokazala, da so njunje težave že pozabljene. Po tem, ko sta v torek trenirala v telovadnici in sta sredin trening že opravila na igrišču, vendar ločeno od ekipe, sta v četrtek opravila prvi trening z ekipo brez problemov, podobno kot tudi danes. Tako je bil edini, ki je bil danes odsoten s treninga Daniel Parejo, ki se še ni vrnil iz reprezentančnih priprav do 21 let, ki je ta teden odigrala kar dve prijateljsko tekmi proti uzbrani vrsti Egipta v Kairu.

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si