X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Fabio Cannavaro v Juventus?

Branilec Real Madrida bi se naj po koncu sezone ponovno pridružil črno-belim iz Torina, s katerimi bi naj podpisal enoletno pogodbo, ki pa bi imela možnost podaljšanja še za dodatno leto.

Čeprav ni uradne potrditve od nobenega kluba, vsi večji italijanski mediji, vključno s Sky Sport 24, Tuttosportom, Datasportom in Goal.com – Italija, poročajo da je posel bil sklenjen po včerajšnji tekmi med Madridom in Recreativom. Cannavaro se bo pridružil stari dami po koncu letošnje sezone.

Cannavaro je blestel v Juventusu med leti 2004 in 2006, ko je osvojil dva naslova državnega prvaka, ki pa sta kasneje po zloglasni aferi Calciopoli bila torinčanom odvzeta. Po tem škandalu je zapustil Juventus in se pridružil Real Madridu.

S španskimi prvaki je Fabio osvojil dva zaporedna naslova španskih prvakov, prav tako pa je bil izbran za najboljšega igralca na svetu, po tem ko je osvojil evropsko prvenstvo z Italijo.

Kljub temu, da so nekateri privrženci kluba iz Torina še zdaj vznemirjeni zaradi tega, ker jih je Canna zapustil, pa bi naj večina navijačev bila navdušena nad njegovo vrnitvijo v klub.

Cannavaro bo sicer to leto dopolnil 36 let, ampak bo vseeno zelo pomagal Juventusovi oslabljeni zadnji liniji. Ključno vlogo pri prestopu bi naj odigral Marcelo Lippi, selektor Italije.

Vir: goal.com