X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Nedeljski trening okrevanja po sobotni tekmi

Shrani.si

Aktualni prvaki španskega prvenstva so se dane že vrnili na trening na Valdebebasu. Trening je bil samo nekaj ur potem, ko je ekipa prišla iz Huelve, mesta, kjer so dosegli novo zmago, s katero so se izenačili z rekordom kluba iz sezone 1960/61, po številu zaporednih zmag. Zaradi včerajšnje tekme in zaradi poškodb, je nekaj igralcev opravilo trening okrevanja v telovadnici, medtem ko so ostali igralci trenirali na igrišču z žogo.

Real Madrid se je izenačili s svojim rekordom iz sezone 1960/61, saj je bila zmaga v Huelvi, sedma zaporedna zmaga na gostovanju, s čimer so varovanci pod vodstvom Juande Ramosa postavili nov mesjnik v zgodovini kluba. Naslednjo tekmo bodo beli odigrali že v torek (21:00) tekmec iz predmesta Madrida, Getafe. Tako je pred Realom pomemben teden, v katerem bodo odigrali kar dve prvenstveni tekmi, saj bodo nato še v nedeljo odigrali eno od najtežjih tekem v sezoni, ko bodo gostovali na štadionu Sánchez Pizjuán, kjer domuje ekipa Seville, ki zaseda tretje mesto na lestvici.

Malo čez dvanajsto uro danes, je ekipa stopila na igrišče Valdebebasa in kot prvi so prišli prav vsi trije vratarji. Po prihodu vseh igralcev ter trenerjev, so se vsi zbrali na sredini igrišča, kjer so vsi poslušali že tradicionalen nagovor trenerja Juande Ramosa. Vseh 18 igralcev, ki so prišli na igrišče, je natančno poslušalo svojega trenerja, pred so začeli z lažjim treningom pod vodstvom Jordi Garcije, ki je bil namenjen okrevanju po tekmi.

Na igrišču, pa je manjkalo kar nekaj igralcev, ki pa so trenirali v telovadnici. To so bili: Sneijder, ki je včerajšnjo tekmo končal predčasno zaradi posškodbe leve stegenske mišice, Heinze, Higuaín, Faubert, Robben, Gago in Ramos. Medtem so igralci na igrišču po opravljenem raztezanju bili razdeljeni v dve skupini, v prvi so bili igralci, ki so odigrali večino tekme proti Recretivu: Cannavaro, Raul, Pepe, Casillas, Lass, Marcelo in Huntelaar in so opravili nekoliko drugačen trening  kot ostali, bolj za okrevanje po tekmi. Preostali del ekipe pa je medtem nadaljeval trening z žogo.

Real Madrid, bo s treningi nadaljeval že jutri, kjer bodo opravili še zadnje taktične priprave pred torkovo tekmo proti Getafeju.

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si