X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid še vedno opazuje vezista Xabija Alonsa?

Vezista iz mesta Beatlov, se še vedno povezuje s prestopom v špansko prestolnico, kljub temu, da je njegov trener pred kratkim dejal, da Xabi ni na prodajo.

Trener Liverpoola Rafa Benitez je prejšnji teden opozoril vse potencialne snubce Xabija Alonsa in povedal, da nadarjeni vezist ostaja na Anfieldu.

Danes pa angleški časnik The Daily Telegraph piše, da sta se Real Madrid in najverjetnejši novi predsednik – Florentino Perez, ponovno zagrela za odličnega Španca. Premamilo naj bi ga predvsem igranje s, sedaj še Arsenalovim, Cescom Fabregasom.

Telegraph prav tako dvomi, da bo Benitez zavrnil veliko ponudbo, če le ta pride na njegov naslov, kajti za poletni prestopni rok ni dobil velikih denarnih sredstev. Poročila pravijo, da bi naj Ameriška lastnika Giller in Hicks, dala Rafi na voljo “le”35 mil€ za poletno igralsko tržnico.

Sicer bi naj iz Liverpoolove ekipe odšli tudi Babel, Dossena, Itandje in Degen, vendar je edini pravi dotok denarja v blagajno Liverpoola lahko prodaja Xabija. Prejšnje poletje je Liverpool zavrnil Juventus, ki jim je za vezista ponudil 20 mil€. Podobna ponudba, če ne morda še višje, se pričakuje tudi od Reala, če želi v svoje vrste zvabiti bivšega člana Real Sociedada.

Vir: goal.com