X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ekipa opravila kratek trening na Bernabéu, preden so skupaj odšli v hotel

Shrani.si

Samo nekaj ur pred današnjo tekmo, je osemnajst igralcev prve ekipe Real Madrida, ki so bili vpoklicani za tekmo proti Getafeju, opravilo kratko raztezanje na igrišču Bernabéua, da bi bili danes ob 21:00 povsem pripravljeni na tekmo proti mestnemu tekmecu. Po opravljennem kratkem treningu, so vsi igralci odšli v Mirasierra Suite hotel, kjer bodo ostali do večerne tekme, ko se bodo ponovno vrnili na igrišče Santiaga Bernabéu.

Osemnajst vpoklicani igralcev prve eikipe, je danes ob 11.30 uri opravilo kratek trening na stadionu Santiago Bernabéu, pred večerno tekmo, ko se bodo varovanci Juande Ramosa pomerili proti Getafeju, kjer bodo štele samo nove tri točke.

Prvi, ki je prišel na igrišče, je bil kapetan Reala, Raul, kmalu za njim, pa so na igrišče prišli tudi ostali igralci. Trening, ki so ga opravili, je bil lažji, dolgi približno trideset minut, kjer so tekli po igrišču Bernabéua, nato pa so še opravili raztezanje. Kljub temu, da vsi vedo, da je danes potrebno zmagati, pa je bilo v zraku čutiti mirnost ter optimizem.

Po kratkem treningu, so se igralci skupaj s trenerjem z avtobusom odpravili do hotela Mirasierra Suite, kjer sbodo ostali vse do tekme, ki bo ključna za ostanek v boju za naslov prvaka.

Shrani.si Shrani.si Shrani.si