X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ramon Calderon za Al Jazeero – povzetek

Ramon Calderon, je morda res zapustil mesto predsednika Real Madrida, ampak to ga na zaustavlja pri tem, da v javnosti ne bi govoril o svoji priljubljeni ekipi.

V bistvu šele zdaj od bivšega vodilnega moža kluba prihajajo na dan sočne informacije o delovanju kluba in njegovo mnenje o ljudeh, ki so tam zaposleni.

Danes se je Calderon dotaknil Florentina Pereza med svojim intervjujem za Al Jazeera Sports.

Dejal je. da Florentino ni imel veliko stika z igralci. Tako bi naj samo zaradi podpore občinstva v klubu ostala Iker Casillas in Raul, kajti Perez naj ne bi želel nobenega od njiju. Seveda se je v svojem govoru dotaknil tudi Cristiana Ronalda in ponovil svoje izjave o tem, da bo v naslednji sezoni v Madridu igral en najboljših nogometašev na svetu. Zraven Ronalda se je dotaknil tudi Davida Ville, ki bi naj po njegovih besedah lahko prišel v klub, vendar so netopirji zanj zahtevali kar 80 mil. €. Na koncu se je dotaknil še bivšega selektorja Schustra, za katerega pravi, da mu je žal, da je moral oditi.

Vir: goal.com