X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Pepe: prosim za odpuščanje.

“Počutim se grozno, namreč nikoli v svoji karieri se mi to še ni zgodilo. Navijače prosim odpuščanja, saj moja dejanja niso bila dobra. Dosti ljudi ve, da po naravi nisem tak, ampak v tistem trenutku sem bil zelo napet. Igralce, njihove družine, sodnike in navijače prosim, da mi odpustijo. Zdaj moram počakati in videti kaj se bo zgodilo.”

“Vznemirilo me je, ko nismo bili nagrajeni z enajstmetrovko nad Higuainom, Getafe pa je takoj začel protinapad. Casquera sem se dotaknil, ki je izsilili najstrožjo kazen, vsi pa smo videli, kakšno je bilo nadaljevanje. Vse kar lahko rečem je, da mi je žal.”

“Bilo je grozno, kar sem naredil, ampak bil sem zelo napet. Sem človek in tudi jaz kdaj naredim napako. Pomembno pa je, da vem, da sem ravnal napačno in prosim odpuščanja.”

“Nikoli se mi še ni zgodilo kaj takega, sem namreč srečna oseba, ki uživa življenje. Zmeraj gledam na svetlo plat življenja. Res ne vem kaj me je prijelo, tako sem padel “not” v to prvenstvo, da sem naredil nekaj kar je čisto v nasprotju z mano.”

“Vse kar vem je, da sem odigral veliko tekem za Real in vsi ljudje morajo spoznati, da nisem tak kot mislijo da sem. Vem pa, da moram biti kaznovan, moja statistika pa kaže, da doslej nisem delal takih stvari.”