X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Marcelo

Naredil sem napako in za to mi je žal.

Marcelo se je odločil da bo nagovoril javnost v želji da pojasni zadeve, ki so se zgodile na tekmi z Getafejom. Igralec je priznal, da je bilo njegovo vedenje neprimerno.

Žalosten… Kako se počutite?

Veseli me, da smo osvojili vse tri točke. Barcelona je včeraj ponovno zmagala, tako na žalost nismo uspeli zmanjšati zaostanka. Za naslov se bomo borili do konca.

Lahko pojasnite »incident«, ki se je zgodil med vami in Cata Diazem?

Tekma je bila zelo težka. Kadar si na vse pretege želiš zmagati tekmo, pri tem počneš tudi napake. Storil sem kar pač sem in sem že povedal, da mi je za to zelo žal. Stvari, ki se med igralci zgodijo na igrišču, bi morale tam tudi ostati. Želim se opravičiti in če me klub želi kaznovati, bom sprejel kazen.

Se zavedate kaj se je zgodilo?

Da, zato tudi priznavam mojo napako. Igralec Real Madrida ne bi nikoli smel reagirati tako kot sem jaz. Učimo se iz svojih napak. Tekma je bila težka in vsi smo bli čisto zdelani.

Ste o tem govorili z veterani ekipe?

Da, govoril sem z Raulom, ki mi je dejal da se moram naučiti iz lastnih napak.

Vam je klub povedal, da vas želi kaznovati?

Razumel bom če me želi. Sprejel bom njihovo odločitev, če je to njihova želja.

Dotaknili ste se tudi svojega mednožja…

Tega nisem storil , sem pa kazal jezik in za to mi je žal. Ta dejanja bi morala ostati na igrišču.

Kaj menite o tem kar se je zgodilo Pepeju?

Pepe je vedno vesel in nasmejan. Očitno je napravil napako, za katero sem prepričan da mu je žal. Moramo mu stati ob strani, kajti tudi on je vedno bil ob naši.

Ste govorili z njim?

Menim, da rabi nekaj časa sam zase, vendar moram povedati, da ga nisem še nikoli videl takšnega, kot je bil ob incidentu. Naredil je napako, prepričan sem da mu je za to žal.

Lahko ta incident uniči odličen niz, ki ga imate za sabo?

Smo v dobri formi in se želimo še izboljšati. Menim, da dogodki iz te tekme ne bodo imeli velikega vpliva na nas. Sedaj se moramo osredotočiti le na tekmo s Sevillo.

Proti Getafeju ste zmagali, vendar ste za to plačali veliko ceno, kajti na naslednji tekmi ne bo ne Pepeja in ne Robbna...

Oba sta zelo pomembna, ampak tudi za njiju imamo zamenjavi. Moramo biti združeni in verjeti v zmago v Sevilli.

Kaj menite o Barcelonini tekmi proti Sevilli?

Razmišljati moramo le o nas. Kakorkoli, Barcelona je tekmo odločila že zelo zgodaj z golom Inieste. Upali smo, da bo Sevilla uspela narediti več na Camp Nouu.

Morda so razmišljali o tekmi proti vam…

Vsaka ekipa si želi premagati Real Madrid. Poglejte kako je Getafe igral v Barceloni in kako so se odrezali tukaj. Tudi v Sevilli ne bo nič drugače. Grb Reala pomeni veliko in vsi si nas želijo premagati.

Kakšen je bil nasvet Juandeja za zmago v Sevilli?

Zadnjič nam je povedal, da sta ekipni duh in samozavest na zelo visokem nivoju in da moramo to izkoristiti na tekmi proti Sevilli.