X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Pepe

Dosti ur je že minilo od torkovega incidenta, kako se počutite?

Počutim se strašno in žalostno, kot da bi razočaral samega sebe. Vse kar lahko rečem, je oprosti igralcem, navijačem, soigralcem in družinam. Nisem ravnal dobro. Trenutno se sploh ne vidim več v svetu nogometa…

Kakšen je razlog za tako reakcijo nad Casquerom?

Ne poznam se takšnega, izgubil sem kontrolo. Hotel sem samo zmago, da bi ostali v igri za naslov, tako pa sem izsilil enajstmetrovko.

Koliko je za to, kar se je zgodilo, pomemben pritisk?

Bližnji vedo, da mi nogomet pomeni vse in da je bilo to kar sem naredil zelo nečastno. Hotel sem zmago, ker štejem klub za svoj dom, potrebovali pa smo 3 točke in izgubil sem kontrolo, ko sem videl, da so stvari postale komplicirane. Mislil sem, da sem jaz kriv za to, da Real izgublja La Ligo, ko sem izsilil enajstmetrovko. Bil sem frustriran.

Kako je bilo zadnjih nekaj ur zate?

Bila je najdaljša noč v mojem življenju. Nikoli se nisem počutil tako in upam, da se nikoli več ne bom. Zaspal sem po 5. uri in se zbudil ob 8.

Zgleda, da te je vse tole zelo prizadelo… Si potočil kakšno solzo?

Lagal bi, če bi rekel, da nisem. Potočil sem nekaj solz, ampak dovolj sem srečen, da imam okrog sebe ljudi, ki me podpirajo. Siguren sem, da se to ne bo več zgodilo, ker hočem biti zgled svojim otrokom. Sicer pa je največja kazen to, kar prestajam skozi  te dni.

Si se že osebno opravičil Getafejevim igralcem?

Klub bom prosil za njihove telefonske… Hočem se opravičiti Casqueru, Albinu in njihovim družinam.