X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Naslednji cilj: Sevilla; Huntelaar treniral sam; Robben, Sneijder in Heinze pa so trenirali v telovadnici

Shrani.si

Igralci Real Madrida so se vrnili na igrišče, potem ko so pred dvema dnevoma zmagali nad Getafejem po epskem zaključku, so tako danes opravili prvi trening na Valdebebasu pred naslednjo tekmo proti Sevilli. Nizozemski napadalec Huntelaar je trening opravil ločeno od ekipe, po posebnem programu, medtem ko so poškodovani Robben, Sneijder in Heinze opravili trening v telovadnici.

Junački povratek ter nato zmaga na tekmi proti Getafeju je sedaj že pozabljena, kajti vse misli igralcev in trenerskega vodstva so že pri naslednji tekmi, ki jo bodo odigrali proti Sevilli na stadionu Sánchez Pizjuán. Zmaga na tej tekmi, ne bi pomenila samo to, da bi še naprej ostali v igri za naslov prvaka, ampak bi z zmago podrli še en rekord in sicer po številu zaporednih zmag na gostovanjih. Sedanji rekord je 7 zaporednih zmag, ki so beli v letošnji sezoni že izenačili, sadaj pa lahko na stadionu Sánchez Pizjuán presežejo. Do sedaj je ekipi belega baleta uspelo doseči 7 zaporednih zmag samo enkrat in še pred mnogimi leti, natančneje v sezoni 1960-61, ko je na klopi Reala sedel Miguel Muñoz ter na igrišču z igralci, kot so bili Di Stefano, Vincent, Santisteban, Santamaría, Pachín, Puskas, Gento …

Na prvi trening po torkovi tekmi je bila v ospredju žogo, pred tem pa so kot je že običaj, tekli v krogu ter opravili različne vaje za raztezanje, s čimer želijo preprečiti poškodbe. Sledil pa je del treninga z žogo, kjer so najprej bili igralci razdeljeni v 3 skupine. Pri treningu z žogo, pa ni več sodeloval Huntelaar, saj je nadaljeval trening ločeno od skupine po posebnem programu.

Juande Ramos pa na današnjem treningu ni mogel računati na Wesley Sneijderja, Gabriel Heinze in Arjen Robbena. Prva dva sta manjkala že na tekmi proti Getafeju, saj ima Nizozemec poškodovano levo stegensko mišico in bo odsoten z igrišč približno 4 do 5 tednov, Argentinec na drugi strani pa ima težave z desnim kolenom. Arjen Robben, pa se ga poškodba doletela na tekmi proti Getafeju, potem ko je šele v drugem polčasu prišel v igro, a jo je moral po vsega 18 minutah že zapustiti, saj si je poškodoval mišico tricepca na desni nogi, zaradi česar naj bi bil odsoten 2 do 3 tedne.

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si