X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cannavaro poskrbel za šok na treningu

Shrani.si

Na predzadnjem treningu pred potovanjem v Sevillo, je bila v ospredju ponovno žogo. Za šok na treningu je poskrbel Italijan Cannavaro, ki je prijel udarec v levo nogo in je pri tem kazal resen znake bolečine, zaradi česar je tudi zapustil trening za nekaj časa, vendar se je po nekaj minutah vrnil na trening z ekipo. Huntelaar je še enkrat več opravil samostojen trening, medtem ko so Sneijder, Robben in Heinze delal znotraj vadbenih objektov Valdebebasa.

V trenutku, ko so bili igralci razdeljeni v tri skupine in so bili postavljeni v krogu, se je na zelenico igrišča v bolečinah vsedel obrambni igralec Fabio Cannavaro. Italijana je bolečino utrpel po trku z Drenthejem, zato je za nekaj trenutkov zapustil trening, vendar se je nato vrnil nazaj na igrišče ter nadaljeval s treningom.

Na drugi strani je Nizozemski napadalec Huntelaar še drugič pred naslednjo tekmo trening opravil ločeno od ekipe po posebnem programu v družbi enega od pomožnih trenerjev.

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si