X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Juande Ramos

Kaj menite o kazni Pepeja?

Mislim, da je komisija mogoče malo pretiravala, vendar spoštujem vse njihove odločitve. Kazen popolnoma sprejemam, moramo pa še počakati na morebitno pritožbo kluba.

Še vedno opravičujete njegovo vedenje?

Mislim, da ste me narobe razumeli. Še vedno mislim, da je izgubil nadzor nad sabo in med incidentom ni vedel kaj dela. Nisem mnenja, da je hotel poškodovati igralca, menim da je izgubil nadzor in začel brcati vse naokrog. To je tisto kar sem želel povedati.

Kako pričakujete vaš povratek v Sevillo? Govori se o neverjetni atmosferi, o bankovcih z vašo podobo…

Za oba kluba bo to zelo pomembna tekma. Mi imamo drugačne cilje, vendar so tri točke za obe ekipi zelo pomembne. Morali se bomo zelo potruditi za zmago. Bankovci z mojim obrazom so po mojem mnenju še en način zabave, ki si jo radi privoščijo ljudje v Sevilli. Menim, da je to super, ker si ne bom rabil kupovati nobenih bankovcev za igranje monopolija (smeh).

To bo morda ključen teden. Vendar se o nogometu govori zelo malo.

Res je, da se o tekmi ne govori preveč. Igralni dan je bil tudi sredi tedna in tiste tekme so prevzele vso pozornost. Skoncentrirati se moramo na tekmo s Sevillo, ki je res pomembna. Do konca je vedno manj tekem in točke vsak teden samo še pridobivajo na pomembnosti. En naš poraz in zmaga Barcelone bi praktično odločila razplet sezone. Isto velja tudi za Sevillo, če želi naslednjo leto igrati v CL.

Vas moti, da morate med obiskom Seville imeti telesne stražarje?

Rad potujem v Sevillo. Real Madrid vedno potuje z varnostniki, ker je to pač velik klub. Ko potuje v mesta z večjo populacijo kot so Barcelona, Pamplona, Bilbao, Sevilla, vedno rabi poostren varnostni nadzor. Ni vse uperjeno le v mene.

Predsednik Getafeja je dejal da dejanja, ki sta jih storila Pepe in Marcelo samo še povečujejo »sovraštvo« do Real Madrida na drugih stadionih.

Ne bom komentiral tega kar je izjavil. Rad bi le povedal, da igralci na zelenici govorijo »poseben« jezik. Izraz »kar se zgodi na igrišču, ostane na igrišču« popolnoma drži. Veliko je stvari za katere ne vemo. Sem mnenja, da se nobeden igralec ne bi tako obnašal, če že prej ne bi prišlo do raznih konfliktov. Tisti med nami, ki smo v preteklosti bili igralci to vemo.