X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Košarka: Bullock podaljšal pogodbo do leta 2011

Shrani.si

Real Madrid in Herbert Louis Bullock sta dosegli sporazum glede podaljšanja pogodbe, tako da bo Američan igral za kraljevi klub do konca sezone 2010/11.

Ameriški ”ostrostrelec” je prišel v Real Madrid v sezoni 2004/05 in je trenutno po število odigranih tekem v ligi ACB, prvi tujec v dresu Real Madrida. Sicer pa je Louis Bullock svojo karero začel na univerzi Michigan, njegova prva evropska ekipa, pa je bila Scaligera Basket Verona. Kaseneje se je pridružil ekipi Pallacanestro Olimpia Milano, kjer so njegove odlične strelsek sposobnosti opazili pri španski Unicaji, kateri se je tudi pridružil v letu 2002, kjer je debitiral v španskem prvenstvu 11. maja 2002.

Po dveh letih igranja za Unicajo, se je Bullock pridružil Real Madridu, za katerega je odigral prvo tekmo 3. oktobra 2004 proti Estudiantesu. Že v prvi sezoni v Madridu je osvojil svoj prvi naslov v ligi ACB, poleg tega, pa je postal najkoristnejši igralec (MVP) končnice. On takrat, ko se je Američan pridružil kraljevemu klubu, je z njim osvojil dsvpj drugo naslov prvaka v ligi ACB (2006/07) in Pokal ULEB (2007).

Shrani.si Shrani.si Shrani.si