X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi – Juande Ramos

Kaj je bil ključ do zmage?

Tekme trajajo 90 minut. Sevilla je dominirala prvih 20 – 25 minut. Začeli so zelo dobro, nam pa ni uspelo ustaviti njihovih naletov in si pridobiti večje posesti žoge, vendar smo nato dominirali v drugem delu prvega polčasa. V drugem polčasu smo imeli igro popolnoma pod našim nadzorom. Situacija v kateri smo bili je dovoljevala le zmago. Zadovoljni smo in sedaj moramo čakati na naslednjo tekmo.

To je bila lahka zmaga…

Sevilla je sprva dominirala, kasneje pa smo bili boljši nasprotnik in smo si zaslužili zmago. Naša superiornost nam je prinesla zmago. Vedeli smo, da se moramo še bolj potruditi, če želimo to tekmo dobiti.

Predstave Seville so vedno slabše in zadnje čase ne dosegajo več dobrih rezultatov.

Koncentriram se le na mojo ekipo in na to kako jo še dodatno izboljšati. Ne gledam na slabosti naših nasprotnikov. Uspelo nam je spremeniti potek srečanja v drugem polčasu in s tem sem zadovoljen.

Kako se počutite sedaj, ko ste le štiri točke za Barcelono?

Dobro. Zmagujemo že tedne. To je naša 17 zmaga. Kljub našemu trdemu delu, nam do sedaj ni uspelo zmanjšati rezultata. Težko je ko se ti vloženi trud ne izplača. Do konca je še 5 tekem in mnogo točk. Zelo pomemben del lige bo na kocki v sobotni tekmi proti Barceloni.