X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Gago, Sneijder in Robben prvi trening pred El Clasicom opravili v telovadnici, Heinze pa se je medtem pridružil ekipi na igrišču

Shrani.si
Real Madrid je danes na igrišču Športnega centra Valdebebas opravil prvi trening v tednu pred velikim derbijem v soboto proti Barceloni. El Clasico bo tako bil ključna tekma belih na poti do tretje zaporedne osvojitve naslova prvakov španskega prvenstva. Heinze ponovno treniral s skupini, medtem ko so Gago, Sneijder in Robben delali v telovadnici.

Real Madrid je začel s temeljitimi pripravami na eno od najbolj pomembnih tekem v sezoni, saj se bodo v soboto (Santiago Bernabéu, 20:00) pomerili proti večnimu tekmecu iz Katalonije. Beli so tako danes opravili prvi trening v tednu, potem ko so imeli včeraj prost dan. Vse misli so tako sedaj usmerjene v sobotni dvoboj dveh vodilnih ekip v Španiji, kjer bi lahko Los blancosi z zmago prišli le na eno točko zaostanka za neposrednim tekmecem v boju za naslov.

Dobra novica današnjega treninga je bila vrnitev na igrišče Argentinskega branilca Gabriel Heinze. Argentinec je povsem okreval po poškodbi desnega kolena, saj je današnji trening opravil v enakem ritmu kot njegovi soigralci, potem ko je več kot en teden treniral samostojno.

Po običajnem teku in raztezanju, so igralci opravili več vaj z žogo, ki je bila tudi v ospredju čez celoten trening.  Igralci, ki so bili na igrišču, so bili razdeljeni v tri skupine, ki so nato izvajale vaje za izboljšanje nadzora nad žogo in podaje s samo enim dotikom žoge.

Na torkovem treningu pa Juande Ramos ni mogel računati na igrišču na Wesley Sneijderja, Arjen Robbena in Fernando Gaga, kjer je prvi izpustil trening zaradi poškodbe, ki jo je utrpel na tekmi proti Recreativu. Arjen Robben pa je tekmo proti Getafeju končal predčasno, potem ko je odigral slabih 20 minut, saj si je poškodoval mišico na desni nogi, sedaj pa si prizadeva, da bi vseeno okreval do sobotnega derbija. Družbo v telovadnici Valdebebasa pa jima je delal še Argentinec Gago.

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si