X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odštevanje se je začelo

Shrani.si

El Clasico je vsak dan bližje, zato se stopnjujejo tudi priprave na njega. Tako je bilo na drugem treningu v tednu veliko novosti. Dobra novica treninga je bila ta, da sta se na igrišče vrnila Robben in Sneijder, čeprav sta trening opravila ločeno od ekipe. Na drugi strani pa je bil odsoten z dovoljenjem Royston Drenthe, saj je moral v bolnišnico, kjer je pričakal rojstvo svojega drugega otroka. Prav tako je bil odsoten tudi Juande Ramos, razlog za to pa so bile oseben zadeve. Na začetku treninga je bila v ospredju kondicijska pripravljenost, v nadaljevanju pa je prevladovala žoga.

Že je sreda in ostali so samo še trije dnevi do tekme vseh tekem in odštevanje do El Clasica se nadaljuje. Vsaka pretečena sekunda, minuta in ura povečuje željo in koncentracijo igralcev in navijačev Real Madrida. Tako vsi mislijo o treh točkah proti Barceloni, s čimer bi samo še zmanjšali razliko do culetov, ne samo matematično, ampak bi se s tem povečal pritisk na Barco v boju za naslov prvaka.

Po počitku v ponedeljek, se je ekipa vrnila na treninge v torek, sredin sicer drugi trening v tednu, pa je že minil z dobrimi novicami o vrnitvi poškodovanih igralcev. Tako sta se vrnil Arjen Robben in Wesley Sneijder., ki še vedno okrevata po poškodbi, vendar sta danes že trenirala na igrišču, a ločeno od ekipe po posebnem programu. Torej dve dobri novici za stratega Juande Ramosa, potem ko se je včeraj na igrišče že vrnil prej poškodovani Gabriel Heinze.

Novica današnjega jutra je bil tudi Royston Drenthe, saj je Nizozemec zamnjal objektov Valdebebas za bolnišnico, kjer je na svet privekal že njegov drugi otrok. Manjkal je tudi Juande Ramos, ki pa so mu osebne zadeve preprečile, da bi treniral svojo ekipo, zato sta današnji trening prevzela Marcos Alvarez in Jordi García.

22 igralcev na igrišču je tako začelo svoj drugi trening v tednu, kjer je potrebno omeniti Heinzeja, ki se je po poškodbi desnega kolena že včeraj vrnil na igrišče, danes pa je nadaljeval z normalnim treningom in je tako povsem okreval. Na igrišče se je vrnil tudi Gago, ki je včerajšnji trening preživel v telovadnici, danes pa je opravil normalen trening s skupino. Začetne minute treninga, so kot ponavadi pripadale teku in segrevanju mišic, nato pa je sledil kratek kondicijski del treninga, temu pa je sledil še trening z žogo, s čimer so se začele taktične priprave na El Calsico.
Shrani.si Shrani.si Shrani.si