X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Želja po igranju na Clasicu

Wesley Sneijder se je poškodoval 18. Aprila proti Recreativu. Poškodba bi ga naj predvidoma iz zelenic zadržala štiri do pet tednov. Arjen Robben se je poškodoval proti Getafeju in pričakovalo se je, da bo Nizozemec z zelenic odsoten dva do tri tedne. Oba igralca sta presenetila s svojo hitro rehabilitacijo in sta danes že trenirala na Valdebebasu, oba polna želje po popolnem okrevanju pred sobotno tekmo.

Od dvojice je sicer manj v dvomih za sobotni nastop Arjen Robben, ki je treniral hitreje kot njegov sonarodnjak. Robben je začel trening z lahkim tekom skupaj s soigralci, potem pa je treniral po posebnem programu. Pod vodstvom Carlosa Lalin, je Robben sedaj prvič po poškodbi spet treniral z žogo.

Še vedno je prehitro reči ali bo Robben zdrav za sobotni spektakel ali ne, vendar je ena stvar gotova. Zelo si želi igrati. Tisti ki ga poznajo vedo, da bi storil kajkoli da bi lahko sodeloval v Clasicu in na podlagi tega kar smo videli danes, nihče ne sme dvomiti v njegovo predanost. Robben ima na voljo še dva treninga, da dokaže da je pripravljen za igro.