X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Robben normalno treniral, manjkal Guti

Shrani.si

Čas tiho teče in tako se neizbežno tudi bliža El Clasico. Dva dneva pred velikim derbijem je ekipa Juande Ramosa opravila nov trening, kjer so bile vse misli pri tekmi z Barcelono na Santiago Bernabéu, ki bo dala tudi morda že kakšen odgovor več, glede možnosti Real Madrida po tretjem zaporednem naslovu v španskem prvenstvu. Kljub temu, da je manjkal Guti, ki se je poškodoval na včerajšnjem treningu, in Sneijder, ki še vedno okreva, se vsi igralci, vključno z Robbenom, ki je okreval, zavedajo da je pred njimi morda najpomembnejša tekme sezone, zaradi katere so danes tudi ponovno trenirali na Valdebebasu.

Ekipa je bila med treningom, ki je vključeval lahen tek, segrevanje in igro lovljenja žoge, zelo motivirana, pokazali pa so tudi dobro vzdušje, ki vlada v slačilnici pred tekmo vseh tekem. Celotna ekipa, vsi igralci, so bili nasmejani in prepričani v dobro igro proti večnemu tekmecu iz Katalonije.

Juande Reamos je kasneje od igralcev zahteval delo z žogo in postavljanje taktik za sobotni spektakel. Ekipa se je razdelila na dve skupini in vadila izvajanje pritiska na nasprotnika in kontrolo žoge. Pomembno mesto je imela tudi taktika.

Guti je izpustil trening zaradi njegove poškodbe, ki mu bo najverjetneje preprečil, da bi zaigral na Clasicu. Sneijder je treniral po posebnem programu, ločeno od ekipe in pod budnim očesom medicinskega osebja. Delal je predvsem vaje za njegovo čimprejšnjo rehabilitacijo poškodbe.

Dobra novica pa je povezana z Arjenom Robbnom, ki je danes treniral skupaj z ekipo in to kljub povoju na njegovi desni nogi. Igralec je popolnoma okreval po njegovi poškodbi, zato zgleda, da bo že na El Clasicu na voljo trenerju Juande Ramosu.

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si