X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Castilla: Pogumna Castilla

Shrani.si

Realova druga ekipa ima pred zadnjim krogom še vedno možnosti za napredovanje, zahvaljujoč zadetku Acune v 94. minuti.

Zmago Castilli je prinesel izreden pogum nogometašev Julena Lopeteguija in Paragvajec Acuna, ki je pripravil prvi zadetek ter nato še sam zabil odločilnega. Gol v 94. minuti je tako prinesel pomembne tri točke in odpira še nekaj možnosti, da si Castilla v zadnjem krogu zagotovi kvalifikacije za Segundo. Navalcarnero se je izkazal za zelo dobrega nasprotnika, a so zapravili nekaj lepih priložnosti in zmaga je ostala doma.

Prve minute tekme so minile povsem v barvi Castille, ki je povsem prevzela pobudo nad igro, še posebno pa se je z organizacijo izkazal Tebar, vseeno pa si Castilla resne priložnosti v tem delu ni preigrala, saj so gostje igrali zelo organizirano in kar s petimi branilci. Pri gostih je igral tudi nekdanji igralec Castille Rayco, ki je bil najbolj nevaren nasprotnik, a sta v obrambi izkazala Schorch in Gary.

V drugem polčasu je Lopategui nekoliko spremenil taktiko. Buena je iz napada postavil na levo krilo, Zamori je dal “free role”. Že pet minut kasneje je prišel zadetek. Acuna je ukradel žogo, obšel branilca in idealno zaposlili Zamoro, ki je lepo zadel. Castilla je nato iskala še drugi zadetek, a tudi Katalonci so postali vse bolj dejavni tudi v napadu. V 80. minuti so gostje izenačili preko napadalca Redonda, ki je z glavo zabil po podaji z desnega krila.

Zadnej minute so minile v trdi borbi na sredini igrišča. Pri Castilli je vstopil še Denis, kar je pomenilo, da gredo domači na zmago in to so tudi dobili, ko je v 94. minuti zadel Acuna in štadion Alfredo Di Stefano je bil v deliriju. Gol je prišel po dolgi akciji Castille, ki je napravila veliko podaj, preden je prišla žoga do Acune, ki je z močnim strelom z desnico postavil končni izid.

REAL MADRID CASTILLA: Felipe Ramos; Velayos, Marcos Alonso, Schorch, Gary, Tébar, Vázquez (Mosquera min. 59), Zamora (Denis min.82), Palanca; Acuña, Bueno (Javi H. min. 65)

NAVALCARNERO:
Escribano; Rubén, Álvaro, N.González, Arribas, Jorge (Rafael min. 31); Boris; Gonzalo,Tello (Redondo min. 68), Zafra (Valentín min.62); Rayco.

GOLI:
1-0: José Zamora
1-1: Redondo
2-1: Acuña

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si