X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ostale so še 4 tekme

Shrani.si

V ligi ni še vse odločeno, Real mora odigrati še tri tekme v gosteh in eno doma proti nasprotnikom, ki se trdo borijo ali za kakšno evropsko tekmovanje ali pa si skušajo priboriti obstanek.

Valencia je naš naslednji nasprotnik. Nihče ni mislil, da bodo konkurenčni po veliki finančni krizi, ki jo doživlja klub in je prizadela tudi ekipo, vendar so se izvlekli in so 4. z 5.6 točkami, z eno točko več kot Atletico Madrid. Naslednji nasprotnik bo prav tako nevaren Villareal, ki je na 5. mestu z 55. točkami in si skuša zagotoviti Ligo prvakov. Rumena podmornica bo skušala vse moči usmeriti na Real, saj bi jih le 3 točke lahko popeljale v Ligo prvakov, neuspeh pa bi pomenil UEFA.
Nato bo na vrsto prišla Mallorca, ki bo igrala v Madridu, trenutno pa zaseda 9. mesto z 45. točkami, potem ko so med vikendom premagali Getafe. Madridiste pa bodo nato na zadnjo tekmo potovale v vročo Pamplono k Osasuni, ki je samo 2 točki oddaljena od cone izpada.

Nič ni bilo še odločeno, vsaj matematično ne, ampak Barca ima sijajno možnost, da zapečati Ligo. Madrid bo bil 100% drugi, saj ima 18 točk prednosti pred Sevillo, ampak pri tej ekipi ni časa za relaksiranje. Zmagovanje je bilo pri Realu zmeraj nuja in mi to vsi vemo in igralci bodo naredili vse (upajmo), da vzamejo še 12 točk, ki so na voljo.