X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Rubén de la Red počiva doma

Shrani.si

Rubén de la Red je v zadnjih nekaj dneh opravil več zdravniških pregledov in testov, glede na predhodno določeno diagnozo. Igralec sredine igrišča je tako prebil tudi nekaj ur na intenzivni negi kot preventivni ukrep. V petek, 1. maja je zapustil bolnišnico Sanitas La Moraleja in trenutno počiva doma.

30. oktobra (2008) v pokalu Copa del Rey na tekmi proti Real Union je nekdanji canterano prestrašil celoten Madrid, saj se je zgrudil na igrišču in zaradi neenakomernega ritma srca izgubo zavest. Po preživeti noči v bolnišnici so opravili ustrezne preizkuse in Ruben se je lahko naslednje jutro vrnil v Madrid.

3. decembra (2008) je igralec zaključil prvi krog zdravniških pregledov in testov. V zadnjih štirih tednih je skupaj s skupino specialistov opravil vrsto novih testov, med drugim: EKG (grafični zapis električne aktivnosti srca), ECHO  (sonogram srca), Holter EKG, obremenitveni test, magnetno resonanco, genetske študije, …

Vse te teste so opravili v Bolnišnici Sanitas La Moraleja in Bolnišnici La Zarzuela, kjer je bil tudi direktorja zdravniške službe Real Madrid, dr Carlos Díez, v družbi osmih izvedencev iz kardiologije, ki so priznani tako na državni, kot tudi na svetovni ravni. Na podlagi že doblejnih rezultatov je ta strokovni odbor zdravnikov izdal naslednje zdravniško poročilo: “Igralec je omedlel verjetno zaradi napake, ki je srčnega izvora.” Glede na te ugotovitve in priporočila zdravstvene ustavove Sanitas CF-RM, Rubén de la Red še naprej no bo smel nadaljevati s telesnimi aktivnostimi, medtem ko čakajo še na rezultate genetskih testov.