X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Guti in Sneijder manjkala na prvem treningu v tednu

Shrani.si

Po dveh prostih dneh, so se igralci Real Madrid danes zjutraj vrnili na trening. Juande Ramos je tako danes skupaj z triindvajsetimi igralce začel priprave na naslednjo tekmo, ko jo bodo Madrižani odigrali na Mestalli v soboto ob 22:00 proti Valenciji. Trening je bil v večini namenjen kondicijskim pripravam, kjer sta manjkala Guti in Wesley Sneijder, ki sta trenirala v telovadnici, da si opomoreta od poškodb.

Sedaj je čas, da se gleda naprej, preteklost je preteklost in ne smemo se več vrteti okoli nje. Pred nami so še štiri tekme v La Ligi do konca sezone in Real Madrid mora enako kot dosedaj, v teh tekmah dobiti čim več točk. Pri tem, pa ne bodo imeli lahkega dela, saj jih kot prva na Mestalli pričakuje Valencia, ki se bo zaradi svoje položaja na lestvici, še vedno nima zagotovljenega igranja v Ligi prvakov za naslednjo leto, prav tako naredila vse, da zmaga to tekmo.

Ura še ni bila enajst ur danes zjutraj, ko so se igralci začeli pojavljati na igrišču Športnega parka Valdebebas. Dvignenih glav so prihajali, saj jim moramo negelde na zadnji boleč poraz priznati, da so v drugem delu sezone opravili veliko dobrega, vendar se vedno ne izide po naših željah. Preden je na igrišče prišel trener, so se med seboj sproščeno pogovarjali, nato pa je Juande Ramos zbrali vse svoje igralce na sredini igrišča, kjer se je z njimi pogovarjal nekaj minut, kjer je želel nekoliko dvigniti moralo igralcem za prihajajoče tekeme.

Trening je bil zaznamovan s kondicijskimi pripravami, medtem ko se je žoga pojavila šele v drugem delu treninga. Po nekaj minuta tekal v skupini okoli igrišča, so nadaljevali z kratkimi šprinti, spremembami hitrosti, skoki, … , vse to pa so kombinirali z raztezanjem, za preprečitev poškodb. Po prvem delu treninga, je v ospredje prišla tudi žogoa, kjer so najprej trenirali podaje, nato pa že začeli z pripravami na sobotno tekmo.

Na prvem treningu v tednu, je Juande lahko računal na 23 igralcev, ki so bili na igrišču, tako sta bila odsotna samo dva in sicer trenutno poškodovana Guti in Sneijder. Guti tako še vedno okreva po zvinu levega gležnja in je možno, da se bo že vrnil v ekipo do sobotne tekem, medtem ko se Sneijder ukvarja s poškodbo leve mišce na nogi, ki mu je tudi preprečila, da bi nastopil na zadnji tekmi proti Barceloni.

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si