X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Košarka: Felipe Reyes izbran v idealno peterko lige ACB

Shrani.si

Felipe Reyes je bil poleg Prigionija in Rakocevic, oba TAU Cerámica, ter poleg Juan Carlos Navarra in Fran Vazqueza, oba Barcelona, izbran v idealno peterko rednega dela lige ACB. To je že tretje leto zapored, da je bil Reyes izbran v prvo peterko španskega prvenstva.

Po preštetih vseh glasovih, ki so jih oddalu trenerji, igralci, mediji in navijačev (preko ACB.com), je liga ACB dobila najboljšo oz. idealno peterko lige, ki vključuje naslednje igralce: Pablo Prigioni (TAU), Juan Carlos Navarro (FC Barcelona), Igor Rakocevic (TAU), Fran Vazquez (FC Barcelona) in Felipe Reyes (Real Madrid). Sicer pa je to že tretja zaporedna nominacija za Prigionija, Reyesa in Navarra.

Volivci so bili naprošeni, da izberejo svoje tri najpriljubljene igralce in razvrstijo s točkami 25 za prvega, 15 za drugeg in 10 za tretjega. Poleg že prej omenjenih igralcev so bili finalisti še Ricky Rubio (DKV), Kristaps Valters, Brad Oleson (Fuenlabrada) in Tiago Splitter.

Pri tem je Felipe Reyes prejel 85 od skupno 100 možnih točk tako, da jih je od njega več dobil samo Pablo Prigioni in sicer 90.